La commissione di controllo assolve “Fatti freddi”

https://www.svt.se/kultur/granskningsnamnden-friar-kalla-fakta

di Minthon

5 Comments

  1. Tyckte det kunde passa med en liten uppdatering hur det gick efter alla trådar om att Kalla Fakta blev anmälda till Granskningsnämnden.

  2. Ok_Choice_2656 on

    Så Kristerssons kompis fick inte gehör för sitt grundlagsvidriga försök att tysta Kalla Faktas granskning av Kristerssons regeringsunderlag? Någon borde kalla Magnus Hjort och ansvarig minister till konstitutionsutskottet. Riktigt obehagligt agerande, inte minst i ljuset att hans halmstrå för att överhuvudtaget blanda sig i underkändes av domstol.

  3. 1234skott on

    Är det sådant här högern menar när de pratar om ”aktivistmyndigheter”?

  4. Rätt sjukt att *Myndigheten för Psykologiskt Försvar (MPF)* valde att tackla Kalla faktas reportage om inhemska påverkansoperationer istället för att ta tillfället i akt att utreda desinformationen samt utbilda befolkningen.

    Ett direkt hot mot demokratin uppdagas – men istället för att undersöka och utreda så väljer MPF alltså att tysta och vilseleda?

  5. somabokforlag on

    SD gick ut hårt och menade att MPFs anmälan diskvalificerade hela programmet. Här på sweddit basunerade SD-sympatisörerna att Kalla fakta gjort fel och att man därmed inte behövde ta notis om trollfabrikerna eller ens ta situationen på allvar. Intressant att se nu ifall de backar och ändå anser att reportaget var relevant för svenska väljare?

    MPF borde offentligt be svenska folket om ursäkt. Att de istället för att värna våra intressen agerat PR-organ för SD kan väl inte anses vara i linje med deras uppdrag?

Leave A Reply