18 Comments

  1. Attackons2s on

    Asgari ücret ile ağır çalışma şartlarından bahsediyor galiba. ABD’de yüksek lisans yapmış biri için çok basit cümleler.

  2. wellthatshim on

    “bazı sektörlerde vatandaşlarımız çalışmak istemiyor”

    iş güvenliğini, hijyeni, maaşın devamlılığını ve sendikal hakları sağladığın zaman hiçbir sektörü elemansız bulmazsın.

  3. karamandalina on

    Boyle bir aciklamayi Amerika’nin vermesini anlarimda Türkiye bunun ne planlamasini yapacak ne de ekonomiye katkisi olacak sekilde duzenleyebilecek beyin gucune sahip.

  4. Interstellar5523 on

    insan yerine koymadan köle gibi çalıştıracak, asgari ücretin bile yarısını verip sigorta yapmadan çalışacak insan arıyoruz desene sen şuna

  5. SunsetBread on

    “kendi insanımız köpek muamelesi çekmek istemediği için dışarıdan ne olduğu belirsiz it köpek getirmek zorundayız”

  6. Dry_Simple_1731 on

    Türk işçisine daha yüksek maaş, daha güvenli işyeri, ve daha fazla hak vermek yerine yurtdışından Afgan, Paki, Filistinli getiriyorlar. Hem maaşları daha düşük, hem AKP’ye yeni seçmen, hem de AKP’nin belli ki nefret ettiği Türk milleti güçsüzleşiyor.

    Bunlar halk ve vatan düşmanı. Büyük planları Anadolu ve Rumeli coğrafyasını Türksüzleştirmek ve yerine mini-ABD şeriat devleti kurmak. İşgal kuvvetleri ilerliyor…

  7. occultlover31 on

    “Zonguldak’ta ki madenlerimizde çalışıcak işçi bulamıyoruz bu yüzden muhalif fikirlere sahip 10000 vatandaşımıza buradaki işçi lojmanlarında yeni bir hayata sahip olma fırsatı sunucaz🥰🥰🤗🤗”

  8. SmtNocturneDante on

    Göçe ihtiyacınız varsa Arap ülkelerine göç edebilirsiniz. Biz burada kalacağız ama.

  9. YavuzCaghanYetimoglu on

    Sayın bakanım bu sektörler acaba işçilerin kendilerini ve ailelerini barınma ve yeterli besin kaynaklarına erişim gibi insani ihtiyaçlarını karşılamalarına yeterli olmayan ücretlerin verildiği sektörler mi?

  10. timeschangeaxl on

    bazı sektörler: inşaatta koruma önlemi olmadan sigortasız ücretsiz ekstra mesailer ile ağır iş yapmak, allahın unuttuğu arazilerde kurt börtü böcek arasında ucuza davar gütmek, sürekli değişen vardiyalar yüzünden uyku düzenini sikip atan bir düzende 10 saatlik mesaili asgari ücretle işçilik yapmak.

  11. IChooseFoxIsTaken on

    Köle olacağıma adam döverim. O zaman iyi bir işim olur ve adam dövmem gerekmez. Tabi ki boks sporundan bahsediyorum siz ne anladınız ki?

  12. DisclosedIntent on

    Şu herif ve şimşek bir buçuk yıldır ekonominin içinden geçti, kendilerini muhalif sanan gerzek ekonomistler hâlâ bunlara laf etmiyor. Neymiş, doğru adımlar atıyorlarmış! Amk böyle adımların…

  13. İnsanlık dışı şartlarda KÖLEDEN BETER şekilde çalışmamızı istedikleri için olabilir mi? Göçmen adam vergi vermez bir şey yapmaz, sigortaya ihtiyacı yok devlet direkt karşılıyor zaten, adamın düzgün bi gideri yok 3 kuruş da alsa cebine kalır 5 kuruş da alsa.

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sırtından geçindiği için haliyle vatandaşın da işverenden bazı şeyleri talep etme hakkı doğuyor. Ama tepedeki nereden bilsin tabi bunu. Vatandaş iş beğenmiyor der anca

  14. Upper-Abrocoma5627 on

    Soma’da madenci tekmelerseniz tabi işçi bulamazsınız

  15. keciorencanavari on

    göz göre göre nasıl yapıyorlar bu açıklamaları amk nasıl rahatca yatabiliyorlar apaçık vatan düşmanlıgı

Leave A Reply