Paesi in cui i cittadini libanesi possono visitare senza visto

https://i.redd.it/nz3kxksb4srd1.png

di V_Mastres

8 Comments

  1. V_Mastres on

    Pakistan, Uganda, Zambiya gibi ülkeler bile lübnan vatandaÅŸlarına e-vize isterken Türkiye’ye vizesiz olarak gelebiliyorlar. Birilerinin derhal lübnana uygulanan vize muafiyetini kaldırması lazım. Yoksa bu israil lübnan savaşından ötürü lübnandan yeni bir göç dalgasıyla karşı karşıya kalıcaz.

  2. Rando__1234 on

    Lübnan Hizbullah olmasa güzel ülke ama benim canım ülkem özellikle gider seküler ortamlarda yetişen Lübnanlıları almaz dini militanları alır.

  3. Reis tarihi türkiye-israil savaşı için asker topluyor galiba. Baktı lojistik ve teknolojik anlamda yetersiziz eski Rus taktiÄŸine baÅŸvuracak gibi, “hepimizi öldürecek kadar mermileri yok” taktiÄŸi

  4. Lübnanlılar ortadoğudaki en kafası yerinde millet. İzmirde bir otel işleten Lübnanlıyla tanışmıştım. Maç nedeniyle oteller dolu olduğu için dışarıda kalmayalım diye odayı ucuza verdiler. Umarım artık dünya şu ülkeye salça olmayı bırakır.

  5. Lifeguardno1304 on

    lübnan güzel ülke tabii hiç görmediğiniz için beğenmezsiniz. bu arada visa-free/90 days lübanlılar biz gibi gittiği ülkede 90 günü geçmez.

  6. ColdArticle on

    Lübnan bu ticaret yolu savaşı için özellikle karıştırıldı. Hatta Fransa direk üzerine çökmeye kalktı falan. O patlama olayı da planlıydı büyük bir ihtimal.

    Bu arada biz iyi olmasını düşünürken bir yandan bizden nefret ediyorlar. Yani uzaktan sevicen bu tarz ülkeleri.

  7. iboreddd on

    Lübnan ortadogudaki (TR dışında) en güzel ülke olabilir

  8. architecTiger on

    Türkiye’ye vizesiz giremeyen Arap ülkesi kaldı mı?

Leave A Reply