I moderati vengono massacrati nel nuovo sondaggio (3,5%): – Si avviano verso il limite della barriera

https://avisendanmark.dk/politik/vaelgerne-slagter-moderaterne-i-ny-maaling

di Corgi_Afro

11 Comments

  1. Corgi_Afro on

    > Moderaterne får mandag den laveste opbakning i en meningsmåling fra Voxmeter i næsten to år og siden folketingsvalget i november 2022.

    > I målingen, der er foretaget af analyseinstituttet for Ritzau, står Moderaterne til 3,5 procent af stemmerne, hvis der var folketingsvalg i morgen.

    > Målingen baserer sig på over 1000 telefoninterviews med repræsentativt udvalgte personer og er indsamlet fra 23. september til 30. september.

    > Der er en statistisk usikkerhed for Moderaterne på 1,1 procentpoint.

  2. HalvLoegSovs on

    Bliver dog altid lidt glad når jeg hører om klovnebussen i radioen.

  3. De havde så travlt med at komme med ved bordet da de startede partiet at de byggede det på et fundament af gamle papkasser, så ikke mærkeligt at der nu er seriøs fare for nedsmeltning 🤷

  4. tmtyl_101 on

    Jeg sætter en halvtredser på at Bergur inden for det næste år indser, at han i virkeligheden er meget mere enig med De Konservative, og derfor melder sig ud af Moderaterne

  5. rasm3000 on

    Jeg er flov over at indrømme at jeg stemte på dette makværk af et parti, ved Folketingsvalget i 2022. Jeg kommer ikke til at gøre samme fejl igen.

  6. MrStrange15 on

    Det er interessant, at alle de liberale partier faktisk går tilbage eller ikke rykker sig i den her måling. Jeg kunne godt tænke mig at se en vælgervandringsanalyse.

  7. TrainDesigner9571 on

    Ville være dejligt at de røg ud ved næste valg. Kan ikke holde ud at se mere på den lille svindler.

  8. Haildrop on

    Lars kommer ud af det her på en eller anden måde, jeg er bare spændt på at se hvordan han kommer til at trylle denne gang

Leave A Reply