Felix Tshisekedi, presidente di uno dei paesi più poveri e corrotti del mondo, la Repubblica Democratica del Congo, ha visitato l’Ungheria

https://i.redd.it/2bhiglvqlzrd1.jpeg

di 8088777

25 Comments

  1. SkipThePreamble on

    Vártam már nagyon! Múltkor felkeltem, elmentem kaksizni kávé után, és azon morfondíroztam, ki a bánatos here hiányzik még, hogy idelátogasson, ki nem tette még tiszteletét a Világ Legjobb Országának Legjobb Miniszterelnöke előtt. Aztán a homlokomra csaptam, és eszembe jutott az öreg Csiszekedi a Kongói Demokratikus Köztársaságból. Szóval örülök, hogy ő is ki lett pipálva.

  2. Pajszerkezu_Joe on

    Csávó kongói reptéren még visszaintegetett:

    >Bibibeeeee én megyek rántotthúst enniiiii!

  3. [deleted] on

    # Kongói Demokratikus Köztársaság

    Demokratikus. Hogy lenne már korrupt?

  4. Vicces hogy kongon kivul mar a loteri kutya se all velunk szoba

  5. “A [Freedom House](https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Freedom_House) 2022-es jelentése az országot a »nem szabad« kategóriába sorolta. A politikai rendszerét az elmúlt években megbénította a választási folyamat az elit általi manipulálása.[^([26])](https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3i_Demokratikus_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g#cite_note-FH22-26) Az emberek nem gyakorolhatják szabadon alapvető polgári szabadságjogaikat, és [korrupció](https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Korrupci%C3%B3) jellemző.[^([26])](https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3i_Demokratikus_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g#cite_note-FH22-26) A választási keretek a gyakorlatban nem biztosítják a választások átláthatóságát.

    A szavazásokat erősen kritizálták a szavazók elnyomása és a választási csalások miatt.[^([26])](https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3i_Demokratikus_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g#cite_note-FH22-26) A katolikus egyház és a civil társadalmi koalíció, a *Synergy of Citizen Election Observation Missions* megfigyelői tömeges csalásokról és szabálytalanságokról számoltak be.

    Az ellenzéki pártok és a civil társadalom gyakran kritizálja a Nemzeti Választási Bizottságot (CENI) és az Alkotmánybíróságot a függetlenség hiánya és az elnök támogatása miatt.”

    [https://hu.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3i_Demokratikus_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g](https://hu.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3i_Demokratikus_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g)

  6. ur_ecological_impact on

    Ott banyasszak kisgyerekekkel a kobaltot, amibol keszitik az elektromos autok akkumulatorait. Gondolom a ket gazember megosztja egymas kozt a tapasztalatait.

    https://youtu.be/7I3K7fhLmcE?t=299

    tl;dr; Jovore a gyerekek fociora helyett kezzel asnak majd a banyakban 😍

  7. Salty-Scarcity-4106 on

    Nekik is adjunk pár milliárdot, elvégre nem a malacé fogy, csak a mi pénzünk megy a nagy semmire.

  8. Exotic_Donkey4929 on

    Biztos ő is kér 200 katonát mint privát testőrséget nehogy a konkurencia meggyilkolja és nehogy már a Wagner-nek kelljen bébiszittelnie…

  9. Naive-Bee9013 on

    Hozzá képest Orbán milyen szép sárga… Látszik, akadozik az a máj…

  10. GentleMozart on

    Gorillat cserélunk egy hortobagyi szürkemarha gulyára. Havasi Bertalan szóvívő úr megerősítette. Jövő héten észak korea főkertésze érkezik, egy vagonnyi ginseng gyökérrel.

  11. CeleryEquivalent495 on

    MP a köztévé után nem akar a Parlamentbe is betörni? Ezek napról napra rosszabbak..

  12. Grand-Comparison2116 on

    Fhu baszki nem tudom eldönteni, hogy ez melyiküknek volt kellemetlenebb…

  13. Few_Simple9049 on

    Jó húsban van, neki biztos van mit ennie. (nem orbánra gondolok)

Leave A Reply