Péter Magyar: I rappresentanti dell’opposizione contro il Tibisco sono organizzati sotto il nome Duna Egyesület

https://telex.hu/belfold/2024/09/30/magyar-peter-tisza-part-elo-interju-fovarosi-kozgyules-kozvelemeny-kutatas

di Fit_Ad_4268

18 Comments

  1. hadhazyakos on

    Magyar képviselő úr olyan butaságot mondott ma rólam a Telex műsorában, hogy muszáj elszámolnom tízig – de lehet, hogy ezerig –, nehogy valami olyat írjak hirtelen felindulásomban, amit később megbánok.

  2. amúgy eltudom képzelni, 22 éve ülnek gyurcsányék a parlamentben.  nehéz lesz ezután elmenni dolgozni valamit

  3. zuglozoldjei on

    Én hallottam és olvastam is Hadházy Ákost a zuglói kampányban Karácsony Gergelyről beszélni… Ha Magyar Péter kormánnyal kapcsolatos leleplező tutibiztos infóiban is ennyi igazságtartalom van mint abban, hogy a politikai felfogásában tűz és víz HÁ-t és KG-t hatalmas leleplezésként egy pártba vizionálja, akkor ez a csávó pontosan az a nagydumás szélhámos akinek eddig is gondoltam…
    És a paranoia már láthatóan őt is szépen kezdi elemészteni, pont mint MZP-t

  4. talaltamnevet on

    Az utóbbi héten Magyar Pétert saját állítása szerint zsarolta:

    * Vogel Evelin, a korábbi párja
    * Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere
    * Hadházy Ákos korrupcióellenes képviselő, Magyarhoz hasonlóan ex-fideszes
    * több inkumbens országgyűlési képviselő, köztük párbeszédesek, momentumosok és MSZP-s képviselők

    Az elsőt elhiszem, a többivel szemben komoly fenntartásaim vannak. Emellett készséggel elhiszem Magyar Péter jó szándékát, de a Vogel-féle interjú nem tett jót neki mentálisan. Zavartan, tőle szokatlanul idegesen szerepelt utána interjúkban, láthatóan megviselte az eset.

    A helyzete sem túl kedvező, elég stresszes napok ezek. A fővárosi alakuló ülés pénteken lesz, addig el kéne dönteni, hogy támogatják-e Karácsonyt vagy hagyják teljes Budapestet a falnak menni (kb. ez a döntés lényege, mert muszáj egy belsős alpolgármestert választani a jogszabályok szerint). Most az egymás felé tapogatózó, maradék gerincét őrző ellenzéket próbálja összemosni Gyurcsányékkal, ami számomra legalábbis nagyon meglepő még tőle is. Tényleg a teljes ellenzék ledominálására készül? Vajon ő tényleg úgy képzeli el a jövő közéletét, hogy csak a Tisza Párt és a Fidesz létezik az országban?

    Most lenne itt az alkalom, hogy békejobbot nyújtson az ellenzék nem teljesen reményvesztett részének, emiatt nagyon fura azt látni, hogy mindenkit Gyurcsányékkal mos össze – ugye ez az a Fidesz által alkalmazott taktika, ami miatt maga a Tisza Párt is létrejöhetett.

  5. Dermedvegy on

    Milyen kis aranyos, hogy amint kimászott a NER seggéből, egyből különbnek érzi magát az összes ellenzéki politikusnál. Mi is a probléma azzal, hogy próbálkoznak menteni a vállalható arcokat? Legalább lenne némi garancia arra, hogy nem megy át erőből mindaz, amit kitalál.
    A fővárosban is marha konstruktívak idáig, így sok reményem nincs az OGY-t illetően sem.

  6. fussForrestfuss on

    kiváncsian várom mikor szivárog ki, hogy mennyire problémás és indulatkezelési defektes mentálisan. nem fogja gyógyszerek nélkül kibírni 2026ig. sajtósok, üldözésbe vett újságírók csak valami szakmai szolidaritás miatt nem beszélnek róla mit művel a sajtó képviselőivel.

    edit: remélem nem sokáig.

  7. wannabeyesname on

    Mi lesz ez majd, “Folyók harca”? Rendezte Rákai Kálmán.

  8. Ancient-Magazine1886 on

    Olyan rohadt unalmas már ez, hogy őt mindenki “zsarolja”, és mindenki mindent csak azért csinál, hogy ellene legyen. Mintha illegálissá vált volna pártot vagy bármilyen politikai formációt csinálni, amióta ő megjelent.

  9. wombatstuffs on

    Amikor már semmi nem jut eszedbe… Akkor mindig vedd elő hogy valaki(k) <*insert here> szervezked(nek) ellened…

    * pl. Hadházy, Karácsony, Csárdi, Hajnal Miklós, Szabó Tímea, stb…

  10. No-Spring-9379 on

    nevetséges

    a kommentek túlnyomó része viszont nagyon kellemes meglepetés, talán mégsem kell leírni teljesen a subot

Leave A Reply