5 Comments

  1. ExplicitGG on

    > Advokati koji zastupaju sudiju i njenog supruga u uvodnim izlaganjiima istakli su da su novinari neovlašćeno obrađivali lične podatke sudije Apelacionog suda **Dušanke Đorđević** i i to – njeno ime i prezime, funkciju i imovinu koju poseduje i to sa namerom da je povežu sa kriminalom i korupcijom.
    >
    > **Sudijin advokat Miodrag Stojankić naveo je da je urednik KRIK-a „opasna ličnost“ i kao dokaz opravdanog straha sudije priložio je tabloidne tekstove Informera u kojima je urednik KRIK-a označen kao “francuski špijun”** – a za koje je sud još ranije utvrdio da su neistiniti. Osim toga, tražio je da kao dokaz sud uzme u obzir i komentare čitalaca ispod medijskih tekstova o bazi.
    >
    > Novinari KRIK-a, podsetimo, u bazi „Prosudi ko sudi” nisu objavili nijedan podatak koji bi mogao da ugrozi bezbednost sudija i članova njihovih porodica.
    >
    > Konkretno, u profilu sudije Dušanke Đorđević navedeni su podaci o njenom napredovanju u pravosuđu, opisani su ključni predmeti u kojima je sudila, kao i informacije o broju nekretnina koje sa suprugom poseduje – pet stanova, dve garaže, poslovni prostor u Beogradu, kao i zemljište nadomak Bajine Bašte, bez navođenja tačnih adresa gde se ove nekretnine nalaze.
    >
    > Osim krivične kojom traže po 10 meseci zatvora za novinare i dve godine zabrane bavljenja novinarstvom, a po kojoj je danas održano suđenje, podneli su i parničnu tužbu kojom traže odštetu od 760 hiljada dinara.

  2. Antique_School7067 on

    Zelim sve najgore svakom jebenom sudiji u ovoj zemlji. Dabogda vam se seme zatrlo i odnela vas najgora bolest

  3. skutigera on

    Zašto je fukare sramota što su fukare? Korumpiran si i kradeš, živiš dobro po ceni tuđih prava i sada ti smeta što neko laje u prazno tako što to objavi.

    Koje su posledice te baze podataka po sudije? Nikakve, ništa nije moglo da se desi jer sistem toleriše korupciju. Dakle njoj je problem što se neko usudio da samo pokaže javno neke činjenice, povredio je ego i to je to.

    Ja da sam korimpirano govno boleo bi me kirac šta neki krik radi zato što znam da će SNS zauvek biti na vlasti.

  4. Funny-Investment6164 on

    sramota koliko smo nisko pali kao društvo, čuš komentari sa Informera kao dokazni materijal na sudu…

    Dušanka Đorđević sram te bilo

  5. ShaneBoy_00X on

    Vlast radi sve da zastraši širu populaciju, pa je i ovo jedan od načina.

Leave A Reply