Stanchi della Svezia: scommettiamo sul nuovo Stato della Liberland

https://www.gp.se/nyheter/varlden/svenskar-soker-friheten-pa-en-traskmark-pa-balkan-.e82f09e1-d99b-4337-bebc-a54b134c4e31

di Cohacq

14 Comments

  1. DrSixSixSix on

    Varmt välkomna till mitt nya rike: Runkeberg! Vårt fokus är personlig njutning

  2. Onaliquidrock on

    Det är bra att extremister får testa sina utopiska projekt i liten skala.

  3. hedvigOnline on

    Skönt att såna här människor drar någon annanstans haha

  4. unablearcher on

    ”Ett stort hinder för etableringen är att kroatisk polis patrullerar området och förhindrar försök att bosätta sig där.” Hahaha, GP har intervjuat två pundare som ska bo i husvagn och bråka med polisen. GLHF.

  5. Ratathosk on

    Två snubbar i en husvagn vid ett träsk som ska tjafsa med snuten. Få med ett gäng till och kalla det för trailer park boys: liberoland edition.

  6. ElNakedo on

    Så ännu ett försök till en självständig libertiansk stat som går ungefär lika bra som de andra. De får väl koppla in Thiel och Musknspm finansiärer i hopp om att muta den kroatiska gränspolisen länge nog för att bygga upp något och börja sno el så att de kan gräva krypto.

  7. stonkysdotcom on

    Delar till viss del Daniels bild av Sverige, en överförmyndarstat på dekis.

    Hoppas han finner det han söker i Liberland.

    Kände själv att jag aldrig riktigt passade in i Sverige och har också flyttat till liberalare breddgrader.

    Intressant är det att läsa kommentarerna i den här tråden, ungefär som att karln har gjort något personligt mot många av er.

    Snubben är uppenbarligen driven, om än excentrisk. Något jag personligen tror är egenskaper som behövs mer av i Sverige.

  8. rakosten on

    Nice, livets hårda skola får ett eget land med andra ord? Då kan de fixa allt det där som man ansåg skulle vara så enkelt att fixa här i Sverige.

    Förväntar mig att de levererar en högkvalitativ sjukvård utan köer eller personalbrist inom ett år. Givetvis kostnadsfri.

Leave A Reply