MZP: Che ci siano le primarie!!!?

https://i.redd.it/ji7w730nocsd1.jpeg

di bertwadx

23 Comments

  1. Svvitzerland on

    Aha, kedves MZP, azt elfelejtetted hogy ha a Tisza akár csak EGY helyen is visszalép pl a DK javára akkor Game Over?

    Nem lesz egy visszalépés sem.

  2. byhellowiktor on

    Legjobb tudomásom szerint még nincs szombat haver.

  3. Suspicious_Season_34 on

    Petike volt egy előválasztás lett is belőle 2/3 ad szóval pszt maradj a kispadon

  4. Nem tudom mindenki elolvasta-e, de én úgy értelmezem, hogy csak a körzetekben legyen előválasztás, nem pedig a miniszterelnök-jelöltségért. Azt pedig valamennyire jogosnak is tartom, mert ha van egy fideszes, és egy népszerűbb ellenzéki jelölt valahol, és emellé még a Tisza is állít egy jelöltet, az nagy eséllyel a Fidesz malmára hajtaná a vizet. Viszont ha mindenhol olyan felállás lenne, hogy egy fideszes és egy legerősebb ellenzéki jelölt közül lehet választani, sokkal nagyobb esély lenne. A legerősebb ellenzéki jelöltet pedig előválasztással lehetne eldönteni. 

  5. stuxnet93 on

    És így lesz MZP-ből is közellenség pillanatok alatt a Tiszanal. 🙂 Tényleg csak bólogatni, és tapsolni szabad.

  6. Mean_Application_891 on

    Lehet ország járni és után csinálni. Jobban örülnek egy 33-33-33%-os parlamentnek én is. Csak nem tudom hol találsz 1,5millio embert, aki sem a Fideszre, sem a DK-rá nem szavaz

  7. Konkrétan mindenki mérhetetlen kategória a DK-n kívül, milyen előválasztást akar MZP? Főleg úgy, hogy a MMN legutóbb is csak a MEMO kamupártnál tudott több szavazatot összeszedni.

  8. Tusitekivana on

    Túl hangosak a majmok, ez már zaj……….Makizaj

  9. dvenom88 on

    Ha valami hianyzott, az az MZP seal of approval. Ha jogallamot kerjuk szamon a Fideszen, akkor jogallamhoz kene tartani a kereteket is. Szetesne az orszag, ha minden nepszerusegi index kimozdulasnal valasztas lenne.

  10. Oh_honey_1193 on

    Tegyük fel lenne egy elÅ‘választás. Valószínűleg kb mindenhol nyerne a tiszás jelölt (láttuk, hogy a budapesti közgyűlésnél se kellettek bejáratott jelöltek, simán nyertek 10 helyet). Ahol meg esetleg nem nyerne – pl Zuglóban, ha újra ott tervez indulni Hadházy – akkor mi lenne?! Lenne egy független valaki, aki beülne a parlamentbe, sokra megy vele. Akkor már inkább egyezzenek meg, hogy ahol van az ellenzékiek által elfogadott és támogatott jelölt, mint pl Hadházy, az induljon tisza párti támogatással. Nem kell párttagnak lenni, csak ott a logó és mindenki boldog.

  11. NoWrongdoer2115 on

    Én meg szerintem ne legyen.

    Elméletben nagyon jól hangzik.
    A gyakorlatban a legutóbbi előválasztáskor az ellenzéki pártok nagy része szembeköpte a saját szavazóit. Többek között ennek is köszönheti a Tisza a jelenlegi sikerét.

  12. IrlSasaki on

    22-ben is hogy bejött…
    A Dks nem fog a Tiszás jelöltre szavazni és fordítva sem

  13. tetrahydrocannabiol on

    Tesokam mar leszerepelt. Olyan magabiztosan interjuzott h egymaga elintezte a fidesz 2/3-ot ugyhogy a fideszesek is az ertekelon rohogcseltek mert meg ok sem szamitottak ra. Pont neki nem kellene magyarazni barmekkora faszsagot mind MP

  14. Sajnos-nemsajnos itt már a Tisza irányít és nem lesz semmilyen előválasztás, azaz, ha lesz is akkor csakis Tisza logika alapján olyan pályázós-meghirdetős. Az utókor majd eldönti, hogy ez jó volt-e.

Leave A Reply