Sarà un piacere vedere questo pezzo di merda del governo mordersi la coda. Probabilmente vogliono davvero concentrarsi su Trentin, ma questo è ancora l’elemento più piccolo.

Mindenestre è una vittoria per tutti.

https://444.hu/2024/10/02/kormanyzati-ellenorzesi-hivatal-nyomozas-folyik-a-diakhitel-kozpont-gazdalkodasaval-kapcsolatban?appview

di roggahn

13 Comments

  1. Durumbuzafeju on

    Bevetik a nehéztüzérséget is Magyar Péter ellen. Ezzel csak szimpatikusabbá teszik.

  2. Purple-Bluebird-9758 on

    Hát nem tudom, ezzel félek jó nyomon járnak.

    A fidesz szavazóit kevéssé érdekli a korrupció, MP-nek többet árthat ha azt üzenhetik, hogy látjátok, épp olyan korrupt mint mi.

  3. dvenom88 on

    Mondjuk ezt akkor kinyithatnak a tobbi miniszteriumra is, aztan lecsukhatnak magukat.

  4. Ordinary-Lifeguard64 on

    Orbán belesodorja egy polgárháborúba Magyarországot….ha nincs türelme kivárni amíg 26-ban megbukik, akkor lehet égni fog az ország?!
    Nem örülnék, nem vettem még eurót.

  5. dead97531 on

    MP:

    Poszt 1:

    Ma épp egy mezőtúri iskola homlokzata szakadt le és csak a szerencsének köszönhető, hogy “csak” egy autó tört rommá és a tanulók nem sérültek meg. Múlt héten a Péterfy Sándor Utcai Kórházban szakadt le a plafon.
    Naponta gyullad ki egy mozdony és ma már 400 forint felett jár az euró árfolyama.

    Eközben a kormány épp egy kastélyban ülésezik és árusítja ki a hazánkat és szórja a százmilliárdokat az aljas lejárató propagandájára.
    Ennek részeként ma – hasonlóan a tavaszi rendőri jelentéshez – kiszivárogtattak Hont (átlátszó) András fideszes propagandistának egy 2021-es, legfelsőbb politikai utasításra, zsarolási céllal készített kormányzati jelentést. Ma pedig a KEHI elnöke azt hazudja, hogy csak tanácsadást végeztek, miközben a valóság az, hogy miniszterelnöki utasításra szálltak ki anno a Diákhitel Központhoz rendőrökkel a házasságom megromlásakor. Feljelentést nem tudtak tenni, mert bűncselekményt nem találtak, de most, három évvel később azért kiadják a “jelentést”, hogy pár napra újra el tudja terelni a propaganda a figyelmet a valóságról.
    Bocs Tóni, hogy mégsem vagyok akkora csődör, hogy minden napra jusson egy kliens…és mára nem találtatok egy újabb megvásárolható exbarátnőt.

  6. jajnecsinald on

    Balfácán Hadházy is rögtön rárepült a sztorira, mint légy a szarra

  7. Ezek el fogják intézni hogy ne indulhasson büntetett előélet miatt minielnöknek. Most erre nagyon rácsavarodtak. (Kösz Hadházy) Mondjuk utána ott már nem lennének nyugis verses tüntetések, égne a Karmelita. De ha mégis így lenne, és valahogy eléri a fidesz a célját, remélem MZP belépne a tiszába és mehetne megint minielnökjelöltnek. Én adnám. És valószínűleg a legtöbb tiszás leszavazna rá. De biztos lennének akik nem, főleg akik esetleg kiábrándult fideszesek.

  8. Top_Study833 on

    Orbán Balázs még poziban van? Egészen megfeledkeztem róla, hogy ezt most olvastam

  9. No_Vehicle9466 on

    Vészesen közeledik a hétvégi tünti az MTVA előtt. A téma is adott, az idő is jó lesz. Jönnek befelé a telefonos felmérések eredményei, a főni egyre idegesebb a brüsszeli beszéde miatt, stb, stb.

    Így innen, a fotelből nézve amolyan kétségbeesett próbálkozásnak tűnik ennek a témának az elővétele az elvtársak részéről. De érthető és becsülendő, hogy mindent megpróbálnak. Csalódnék is bennük, ha nem ezt tennék.

  10. Historical_Sail_7831 on

    Még ha igazuk is van, saját tapasztalatból tudhatnák, hogy korrupcióval Magyarországon nem lehet politikai ellenfelet lejáratni. Sőt a választók általában kétharmados többséggel szokták jutalmazni.

  11. Ok_Series_620 on

    Akkor remelem atnezik minden miniszterium es allami hivatal, valamint onkormanyzat hirdetesi es tanacsadoi szerzodeseit ez megfelelo precedens arra mennyinem kellene lennie

Leave A Reply