S continua le vendite telefoniche presso un’azienda sconosciuta

https://www.tv4.se/artikel/68yWbcgjHCWmzKYPnVDEfH/s-fortsaetter-med-telefonfoersaeljning-i-okaenda-bolaget-inte-ett-misstag

di MingWree

4 Comments

  1. MingWree on

    > Efter avslöjandet om aggressiva försäljningsmetoder mot äldre meddelade Socialdemokraterna att man slutar samarbeta med telemarketingbolag.

    > Nu kan TV4 Nyheterna avslöja att Socialdemokraterna och SSU genom ett okänt bolag fortfarande anlitar externa telemarketingbolag.

    > Genom dotterbolag sköter de lotterier åt sju ideella organisationer och tar betalt för driften, vilket genererar miljoner åt förbunden varje år.

  2. MingWree on

    Socialdemokraterna är verkligen helt skamlösa i mitt tycke, de verkar inte bry sig ett skit om att genuint lära sig från sina ageranden. Det enda dom verkar bry sig om är att inte bli påkommmna, och om de tror att det går att komma undan så är det fritt fram att nyttja alla möjliga kryphål för att tjäna en hacka.

    Nu måste vi verkligen få till ordentlig lagstiftning som förbjuder lotteriverksamheter för politiska partier helt, och som slår ned hårt mot denna typ av myglande som Socialdemokraterna nu ägnar sig åt.

    > Trots löftena kan TV4 Nyheterna nu avslöja att ett av Socialdemokraternas och SSU:s bolag fortfarande anlitar externa telemarketingföretag för att sälja lotter. Det rör sig om andra organisationers lotterier som S och SSU:s koncern tar betalt för att driva.

    .

    > Man har försökt göra systemet icke-transparent. Det verkar inte vara ett misstag, att det är så här krångligt att reda ut att det någonstans där borta finns det socialdemokratiska intressen, säger Jonas Hinnfors till TV4 Nyheterna.

  3. LittleStar854 on

    S lider av ett spelproblem och vad de behöver är vård, inte straff!

Leave A Reply