Non avevo mai visto una cosa del genere con mia madre prima e ora mi chiedo se abbia avuto un ictus o qualcosa del genere.

https://i.redd.it/08foy0pvldsd1.jpeg

di Vivid-introvert

26 Comments

  1. Aggravating-Roof-666 on

    Och folk undrar varför brödet går sönder när de brer.

  2. Agreeable_Split6874 on

    Bättre helt klart. Detta går att rädda genom att skapa en skarp kant, som marianergraven. Sen kan du börja om. Jag hade nog helt klart wastat delen som gör att det ser ut som en skateboard-ramp från Tony Hawk pro skater 2.

  3. Substantial-Prior966 on

    Det är såhär man tar smör ja. Man börjar i ena hörnet och arbetar sig bortåt. Ska man gräva runt i hela paketet som ett vilddjur tycker du?

  4. gettheshovel on

    Ser bättre ut, men gör smörbyttan instabil när tyngdpunkten ligger långt från byttaplexus.

  5. Du har mest bytt till en vertical skrapyta så det där är bättre än gropar.

  6. Mendozacheers on

    Om du inte har en elektrisk smörkniv så är det här bättre

  7. Värst är nog människor som har problem med vilken form smör har i en bytta för att sedan jag ner en skyldig till det hemska brott som begåtts. Man undrar hur dom människorna mår?

  8. TheSilverWasp on

    Jag har äntligen hittat mitt folk!

    Min kille tyckte jag var konstig i början när jag gjorde såhär, men min mamma har alltid gjort såhär. Jag tycker smöret håller sig fräschare och det är lättare att ta smör när man gör såhär. Enda nackdelen är att den mot slutet blir baktung och kan ramla bakåt. Jag brukar förvara den med osten ovanpå i kylskåpet så det är inga problem.

  9. BrorDrakeafHagelsrum on

    Det blir ju antingen grop i mitten, eller att man tar från en sida och “skrapar” från ena kortsidan till andra? Menar ni på riktigt att ni har en plan yta smör över hela smörpaketet? Det om något är ju toksjukt lol.

  10. MrPoisonface on

    som en smörkämpe för ordning, så länge du har ett system som inte gör gropar så allt ok!

  11. FinLitenHumla on

    Strunt i den där skiten. I bakgrunden ses tydligt en ost som är kvar i sin originalförpackning som i sig är inuti ***en till påse.*** 😀

    Livsmedelsverket säger om bakteriespridning på matprodukter att allt har att göra med mängden ytor, och att lämna guldpappret kvar i smöret eller ha osten i sin påse i en annan påse dubblar antalet bakterier som växer, då det finns dubbelt så mycket fästpunkter.

Leave A Reply