5 Comments

  1. Zarndell on

    Numarul 2, adica numarul ala de-l facem cu totii la toaleta, nu?

  2. Naitreabamann on

    Am fost curios sa caut daca chiar a fost numarul 2 sau nu inteleg romanii ierarhia Nato, si spre surprinderea mea chiar era numarul 2. Mi se pare socant. Imi amintesc ca am ascultat un interviu intr-un podcast cu fostul numarul 1, Jens Stoltenberg, si cu toate ca nu stiu ce fel de om e parea foarte rapid si capabil sa inteleaga lumea din jurul lui intr-un mod profund, era remarcabil. Nu am sa pot intelege cum dupa el era Geoana, e ca si cum ai pune o taraba cu porumb fiert langa un zgarie nor

  3. RawerPower on

    Cine i l-a propus lui Trump e intrebarea? Dancila se lauda ca ea, dar sa nu fi fost direct Putin.

  4. FragrantCollar3940 on

    Eu nu pricep ce plm a căutat Geoană la Moscova atunci – și cum și-a permis să nu sufle o vorbă despre vizita aia. Candidat concurent fiind, l-aș dispera cu episodul ăla.

    Posibil să fi negociat ceva, sau să fi transmis ceva rușilor – din poziția de agent american, lucru care nu m-ar mira deloc – iar faptul că a ajuns într-o poziție relativ impozantă (dar, notabil, deloc importantă) în structura NATO pare a confirma asta.

    In opinia mea, Geoană nu e prost, ci genul ăla candid, dotat intelectual cumva, dar slab de caracter și flexibil moral, visând la o carieră politică “clasică”, funcțională eventual într-o lume de salon, cu decizii luate departe de pulime. De ego-ul ăsta bășit dublat de naivitate și slăbiciune sufletească au încercat să profite alde Vântu, Vanghele și alții, și aproape au reușit, doar că prostănacul nu e-n stare să livreze. Nu e nici măcar un mafiot, ci doar un păcălici în ale politicii.

Leave A Reply