Elena Lasconi risponde LIVE alle domande dei lettori di HotNews.ro





di bomfaier

7 Comments

  1. foarte slabă prestație, trebe alcool mult în ziua votului să pot vota cu lăsconi, bag picioarele 🙁

    LE: poate doar exagerez, dar eu personal sunt extrem de dezamăgit, aproape nicio poziționare, candidatul “să fie bine că să nu fie rău”

  2. footangiu on

    Judecând după voturile postării, deduc ca Lascoana nu a ieșit bine din interviul ăsta?

  3. Martzi-Pan on

    Nu m-am uitat si nici nu planuiesc sa ma uit… ca eu deja am decis cum o sa votez. Da sper sa vad/aud mai multi candidati la interviuri din astea. Pana acum, i-am vazut doar la televiziunile de partid.

  4. Alexanders08 on

    A zis clar ca nu va avea nicio discutie vreodata cu pro-rusii de la AUR. Asta e foarte important.

  5. ArteMyssy on

    am prins ultima secvență, când tânărul ”jurnalist” o corectează obraznic pe invitată, că el știe mai bine cum se numește mănăstirea unde ea fusese (Rohiița), că a controlat el pe net (dar ea avea dreptate, pentru că chiar fusese acolo, dar puștiul știa mai bine după 30 sec pe net)

    per total, puștimea progresist-conformistă va strâmba oricum din nas, căci e cul

  6. No_Regret7783 on

    Chiar sunt curios ce zic aici reperistii si sensistii. Ca atacurile principale pe Reddit sunt ca e prea homofoba si prea “tanti Leana” si nu e conectata la problemele generatiei Z si mileniale urbane.

    Dar a zis clar DA la “Parteneriat civil” (singurul candidat din primii 7 din sondaje); a zis ca e impotriva Bisericii in politica; a zis ca problema drogurilor e reprezentata NU de consumatori, ci de marii traficanti si ca trebuie centre de recuperare, etc.

    Adica a dat copy paste la ce zic domnii progresisti de pe Reddit. Astept sa vad cum ar putea fi intoarse cuvintele astea.

    Las mai jos rezumatul la partea cu droguri:
    **Despre atribuțiile președintelui – care e prima temă pe care ați spune-o pe agenda CSAT?**

    * Cred că drogurile. Asta este o problemă, și anume crima organizată în zona asta
    * În multe licee din țară avem droguri, se pune anatema pe consumator, dar nu am auzit unde sunt marii traficanți, pe unde intră drogurile în țara asta
    * În această luptă e nevoie de instituții puternice și de centre de recuperare, pentru că noi nu tratăm dependenții de droguri
    * Nu pe victime trebuie pus accent, victimele trebuie recuperate și trebuie să avem centre, dar noi nu știm cine sunt marii traficanți

Leave A Reply