I Mănescus hanno donato 14.000 euro alla Fondazione la cui presidente è Mihaela Geoană

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sotii-manescu-au-donat-14-000-de-euro-fundatiei-a-carei-presedinte-este-mihaela-geoana-2954163

di itrustpeople

8 Comments

  1. AntonimRogue on

    Purtatoare de cuvant a campaniei lui Geoana a zis acum nici 2 ore la Europa FM, intrebata de Striblea daca Manescu a donat vreo suma, ca nu a donat nici un leu domnul Manescu. Ba chiar vad ca si Geoana ar fi declarat acelasi lucru.

    Frumos, nici ei nu stiu cum sa mai minta.

    L.E. Stiu ca tehnic n-au donat campaniei direct, ci fundatiei lui nevasta-sa, dar sigur nu este doar o donatie mascata, sigur doamna Geoana nu stie ce face domnul Geoana si viceversa, in nici un caz nu sunt corelate cele 2.

  2. romanian_pesant on

    Iar asta e cam singura sursa de finantare cunoscuta, celelalte inca sunt tinute la secret

  3. SpareManager on

    asta e reach, acuma chiar cred ca e ceva la mijloc de scrie digi despre asta

    fundatia renasterea era in legatura cu cancerul de san si alte treburi legate de sanatatea femeii. era esca membra si alte personalitati https://fundatiarenasterea.ro/board/ jos sunt si sponsori kiss fm lol.

    dintre donatorii catre fundatia asta sunt probabil si donatori catre partide ca usr sau reper. this aint it chief. investigatie marca digi

  4. Dapper_Training2191 on

    „Nici aseară nu v-a plăcut? Domnul Geoană, nici azi-noapte nu v-a plăcut întâlnirea cu domnul Manescu? Azi-noapte când a aflat că e arestat domnul Popa Nicolae, cel cu FMI-ul, nu v-a plăcut? V-a chemat de urgență? 

  5. anarchestie on

    opaaaaaaaaaaaaaaaa

    phahahaha!!

    Retrăim momentul Mihaela, Dragostea Mea. Un moment de consemnat. O zi bună, întradevăr.

Leave A Reply