Ma perché evitano così tanto la risposta????



https://v.redd.it/pbnnl6cteksd1

di Fulgeralbastru

14 Comments

  1. SpareManager on

    si doar prin asta e clar ca base l-ar bate si a 3-a oara lejer. ma mira ca nu l-au pus pe base la nato

  2. delete_key_ on

    Nu credeam ca voi zice asta, dar a fost bun Prelipceanu.

  3. JsonBourbon on

    Cu fiecare evitare mie mi se pare că răspunsul la întrebarea asta devine mai relevant. Daca până acum nu mă interesa, brusc am devenit chiar curios.

  4. Relative_Crew6786 on

    Plot twist: ăștia de la NATO știau ca Geoana e pe combinații cu Rusia și l-au luat ca să îi dea informații false.

  5. salgado88 on

    Doamna purtător de cuvinte goale pesemne că n-a auzit în viața ei de Aldrich Ames sau Robert Hanssen.

  6. Responsible_Yoda on

    Cand incerci sa ascunzi un rahat, pute si mai tare.

  7. Natural_Tea484 on

    Sa-mi bag picioru’, daca in 2024 lui in Romania, un candidat cu sanse mari care ne raspunde “alta intrebare” la intrebarea “in ce au constat vizitele la Moscova?” pai atunci avem sanse mari sa o luam pe aratura.

    Sincer eu am crezut ca Romania nu mai e asa slaba ca acum 20 sau 30 de ani, dar suntem fix la fel. OK, Iohannis m-a pacalit cu numele, ca e neamt, ca a facut treaba la Sibiiu ca primar, etc, dar macar a facut-o subtil.

    E incredibil ca Geona, dupa ce a fost FILMAT ca primea spaga de la o doamna ca sa fie pusa pe liste la parlamantare, inca mai e in politica, si inca are sanse la functia de presedinte!

  8. Nasty_Little_Goblin on

    Penibila echipa lui Geoana. Sunt ca elevii aia care nu invata pentru sesiune pentru ca “se descurca ei” si se fac de cacat la examenul oral. Faptul ca nu au pregatit un “canned response” pentru aceasta intrebare inevitabila denota incompetenta lor.

  9. sybex20005 on

    Geoana trebuie votat neaparat pe sloganul: vorbe, nu fapte.

  10. Total_Square_8280 on

    Sa vezi de saptamana viitoare cum Jeoana va fi cotat in sondajele caselor de pariuri PSD sub Sosoaca

    S-a mai dus prostanacu la vale inca o data, n-a invatat nimic in ultimii 15 ani. In retrospectiva, Basescu chiar era raul cel mic in 2009

  11. SpareManager on

    noi informatii. deci persoana este Alina Inayeh. asa isi spune mai international ca gasesc articole in engleza cu numele ala. Achim mai mult intern foloseste.

    >She is an active practitioner in the field of international development and democratization, having run the Freedom House office in Ukraine in 2004 and the NDI office in Russia in 2000-2003

    deci duamna a lucrat si ea in Rusia. apoi majoritatea timpului a lucrat la GMF (german marshall fund) dar articolul asta https://www.oranoua.ro/alina-inayeh-romania-si-bulgaria-puse-la-colt-pentru-obedienta-polonia-exemplu-pozitiv/ mi se pare putin ciudat.

    si articolul asta https://www.libertatea.ro/stiri/interviu-alina-achim-inayeh-directoarea-unui-prestigios-think-tank-american-orice-sanctiune-puternica-impotriva-rusiei-ne-loveste-economic-si-pe-noi-3992832

    oricum e o fosta sau prezent angajata la aspen, institutia aia despre care a vorbit si valeriu nicolae in video-ul contra lui geoana.

    >She received her Bachelor’s degree in Geology from the University of Bucharest and a Masters in Public Policy from the Woodrow Wilson School, Princeton University.

    dintr-un articol iar aflam ca ea este geolog transformat in diplomat, ca geoana din inginer in diplomat. oricum ca o persoana care scrie despre rusia https://www.theglobalist.com/from-vancouver-to-sochi/ de atata timp.

    ar trebui sa poata raspunde la o intrebare asa simpla.

    edit: deci sunt destule articole cand vorbeste despre rusia, asa ca ar trebui sa poata raspunde la intrebare. si f multi din GMF sunt angajati si au lucrat la aspen, deci legatura GMF romania cu aspen romania e f mare.

  12. Sarpele-Fortis on

    Doamne cat aș fi vrut să candideze Base cu el să îl rupă pe genunchi pe prostanac.

Leave A Reply