Il presidente del CHP Özgür Özel: “Al massimo c’è tempo fino a novembre 2025. Se dice; “Teniamo le elezioni a marzo.” Sono soddisfatto di ieri e pronto da oggi. Ma se spingesse la nazione nella miseria e dicesse: “facciamo elezioni anticipate, lasciatemi candidare” entro la fine dei cinque anni, non se ne pentirebbe, non esiste una cosa del genere…”



https://v.redd.it/t8xjxgkrposd1

di Plane_File8536

2 Comments

  1. Plane_File8536 on

    Kaynaklar:

    [CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “En çok 2025 Kasım’a kadar süresi var. Derse ki; ‘martta seçim yapalım.’ Ben dünden razı, bugünden hazırım. Ama milleti sefalete itip 5 yılın sonuna doğru ‘gelin erken seçim yapalım, ben de aday olayım’ derse hiç kusura bakmasın, yok öyle…”](https://www.instagram.com/reel/DAqjaZjIK4d/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

    [“Kapalı oturum yapılsın çünkü ‘İstihbari değeri var, söyleyemeyiz’ gibi bir cevap duymak istemiyoruz. Meclis’i bilgilendirsinler, gün birlik olma günüyse en iddialı parti biziz. Ama yapay bir sorunla ülkenin gerçek sorunlarının üstünü örttürmeyiz.”](https://www.instagram.com/reel/DAqz6QHowaA/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

  2. GotYogurt80 on

    Ne diyon, sayın CHP dallama liderler serisinden üçüncüsü? Anayasaya rağmen Tayyip’i 4. kez Cumhurbaşkanlığına aday olmasına itiraz edemeyip, yine kaybedecem mi diyorsun?

Leave A Reply