600 bande criminali all’estero controllano la criminalità in Svezia

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/600-gangkriminella-utomlands-styr-brottsligheten-i-sverige

di MingWree

6 Comments

  1. MingWree on

    > Runt 600 gängkriminella som befinner sig utomlands bedriver grovt organiserad brottslighet riktad mot Sverige. Det visar en ny kartläggning gjord av polisens nationella operativa avdelning, Noa. Enligt rikspolischef Petra Lundh har de stor påverkan på gängproblematiken i Sverige.

    > De spelar stor roll. Det är ofta ledarna som sitter utomlands men det är inte bara ledarna utan det är också beställare, säger hon i SVT:s 30 minuter.

  2. vinaegerchips on

    Dags för KSI att gå Mosad på alla gängkriminella utomlands kanske?

  3. MingWree on

    Dags att terrorstämpla dessa gängen, vad anser ni?

    Detta problem lär vi knappast lösa med integration, i mitt tycke. Det är dags att börja föra en aktiv assimilations-och återvandringspolitik, för gängens fotsoldater i Sverige kommer sannolikt inte upphöra förrän dom alla sitter bakom lås o bom eller har blivit utskickade från Sverige.

    Att vissa av dessa gängen nu används av den Iranska säkerhetstjänsten, såsom vid sprängningarna i både Köpenhamn och Stockholm mot de Israeliska ambassaderna, är ett ypperligt exempel på hur detta växt ifrån bara den normaliserade gängkriminalitet vi haft tidigare, till ett massivt säkerhetshot mot vårt land.

    Vad tycker ni behöver göras?

  4. Gammal nyhet eller? Har för mig att detta har lagts upp tidigare.

  5. jigglyroom on

    Så får det när vi låter finnar och norrmän styra sig själva /s

  6. Legalisera droger i en regulativ marknad så att det inte går att rekrytera unga kriminella med enkla jobb, win win för alla.

Leave A Reply