«Pericoloso e dannoso per la salute»: l’eternittage viene scaricato in natura

https://www.dr.dk/nyheder/indland/smadderfarligt-og-sundhedsskadeligt-eternittage-dumpes-i-naturen#!/

di dolle

4 Comments

  1. tralle1234 on

    Spår det her problem kun bliver værre, som i meget værre

  2. Først og fremmest, så er man fandeme et pikhoved af rang hvis man dumper sit gamle eternittag i naturen på andre folks grunde. Det er sikkert mange gange dyrere for den ufrivillige modtager at skille sig af med det når det ligger der, end det ville være for husejeren at gøre det på den rigtige måde, og derudover bliver det jo også spredt ud over det hele.

    Når det så er sagt, så er det måske ikke så hensigtsmæssigt at have lovgivning der er så stram at man skaber et incitament til at dumpe affald udenfor genbrugsstationerne. Er der nogen der ved hvorfor folk gør det? Kan man ikke komme af med eternitplader på genbrugsstationerne?

    Edit: Jeg tjekkede lige min lokale genbrugsstation, og der kan man sagtens aflevere tagplader så længe de er fugtede og pakket ind. Jeg gætter på at det er det samme alle andre steder. I så fald er der jo ikke noget galt med reglerne så længe at man stadig kan gøre det fra 1. januar 2025, også selvom de er nedtaget ulovligt.

  3. acravasian on

    Hvis man ikke kan komme af med sine asbest plader, så skulle man for helvede ikke være begyndt at skifte taget. hvis man af en eller anden grund har påbegyndt dette og ikke før man har påbegyndt arbejdet har fået afklaret hvordan man kan komme af med dem, så kan man for fanden da ligge dem ved siden af bygningen man har revet dem ned fra… Der er absolut ingen undskyldning for at smide rundt med lortet.

Leave A Reply