9 Comments

  1. JonnyConnySonny on

    ”– På moderna bilar behöver man ibland själv sätta sig på bakljuset, det finns en ratt med fjäderfunktion, säger Carl Erik Stjernvall.”

    Låter jobbigt att sitta på bakljusen för att de ska funka.

  2. TheHappyNerfHerder on

    Det har pratats om detta i flera år nu. Tycker det är helt sjukt att folk fortfarande är så ovetandes.

    Förmodligen åker åtskilliga förare runt och svär över bilar släckta baklyktor dagligen, samtidigt som de själv inte har en aning om att de inte heller har baklyktorna igång.

  3. rasmus9311 on

    Verkligen sjuk skillnad på visibilitet med någon som kör med släckta backlyktor, alltid lite läskigt att ligga bakom om man då inte ens vet om de kommer tändas när de saktar in.

  4. Det här tror jag inte en sekund på. Gör inte ni andra en yttre säkerhetskontroll inför varje bilresa?!

  5. DuckYouth on

    Jag är skyldig till släkt bakljus. Orkar inte hålla reda på att vrida över ratten från auto till halvljus. Andra ser ändå när jag bromsar. Det får räcka. Lamporna slår på när ljuset faller.

  6. Penguin_Arse on

    Ja de ändrade ju lagarna för ett tag sen så att de inte måste vara på under dagtid så nu är de inte det på nya bilar pch folk måste slå på dem själva när det blir mörkt.

    Helt efterbliven lag tänkte jag när det gick igenom.

  7. DoOrDieStayHigh on

    Har, sen jag skaffade körkort, sagt att jag ska lära mig vad de olika symbolerna för ljusen byter på instrumentpanelen. Har memorerat de två som brukar lysa så att jag kan vrida tillbaka till dem efter att bilen har varit på verkstad eftersom, de av någon anledning, alltid slår av alla ljus.

    Idag är kanske dagen någon pedagogisk redditör förklarar lugnt och fint de olika symbolerna och vilken som borde användas när.

Leave A Reply