C’è stato un piccolo problema con l’interruttore della luce, un piccolo urto dal lato sinistro mentre stavo pulendo la TV, è rimbalzata e si sono staccati dei pezzi.

Forse qualcuno può dirmi come ripararlo, o acquistarlo, o quanto dovrebbe costare a qualcuno ripararlo.

Va tutto bene con la luce stessa, all’interno non è stato toccato nulla, l’interruttore funziona come prima.

Grazie!

https://www.reddit.com/gallery/1fw8kni

di LegitNotScammer

6 Comments

  1. krumuvecis on

    Paņem skrūvgriezi, izņem slēdzi, ieliec jaunu un gatavs. Zem 5€ par jaunu slēdzi.

  2. Lietuvens on

    Atrodi Depo tādu pat slēdzi un nopērc tikai to plastmasas virsu par pāris €. Tad uzmanīgi izņem vidējo slēdža daļu, pabāžot kko zem maliņas un noņem apmalīti. Pat labāk, noņemt to un paņemt līdz uz Depo, lai var nopirkt tādu, kas der. To mierīgi var darīt neko neizslēdzot, līdz vadiem pat netiksi.

  3. suicidalHighlander on

    10min darbs. Jānomaina viss slēdzis. Uzmet ziņu, ja esi kaut kur tuvumā varu samainīt.

  4. cerebellumbumbumbum on

    Dodies uz celtniecības stila veikalu (Būvniecības ABC, Ksenukai, Depo vtml.) iepērc jaunu slēdzi un pārskrūvē.
    Tur nav diža māka, galvenais izslēdz korķus, pirms ķerties pie skrūvēšanas. Vispirms nopaukšķini to plastmasu, kas kustās turpu šurpu (paša slēdža pārsegu), tad to apmalīti varēs nopaukšķināt vai arī būs atsegtas skrūves, kas ļaus slēdzi izņemt no tā iedobes. Kad būsi to izņēmis no iedobītes, tad būs atsegtas vadu klemmītes, kas tad arī jāatvieno. Pēc tam tie paši vadi jāieskrūvē jaunajā slēdzī un viss notiek.
    Veikalā ir dažādi slēdžu veidi – ir tādi, kas slēdzas šurpu turpu (biežāk sastopamie), ir tādi, kas noklikšķ un atlec atpakaļ – paskaties kāds slēdzis Tev ir, vai vēl labāk, ņem to līdzi uz veikalu un pakonsultējies ar veikala darboņiem.

    Slēdzis maksā ~5€, tā kā vingrojuma galvenā sastāvdaļa ir pārliecība par paša spējām – galvenais paskaties kādu Eiropas (jo ASV ir diezgan dramatiski citādāki slēdži) “how to” video, kā šo dara.

    Darbiņš ir patiešām ļoti vienkāršs, vienīgie riski ir ja skrūvēšanas laikā neizslēdz pareizos korķus (vienkārši pirms skrūvēt kautko vaļā pārbaudi ka gaisma patiešām neieslēdzas, kustinot slēdzi) un ja štruntīgi pievelk kontaktus (slikts kontakts var izraisīt dzirksteļošanu, pievelc tā, ka vadu nevar ar roku izraut no tā vietiņas).

  5. marcoolio_lv on

    Arī plikus rāmīšus var nopirkt par kādiem 2 eiro. Protams, ja atrod identisku modeli.

    Ja nē – daži eiro par jaunu slēdzi un 5 min darba (iespraud vadiņu un pagriez skrūvīti).

  6. kaspars222 on

    Lai ko tu taisītos darīt, pirms tam noslēdz strāvas padevi, elektrība nav joka lieta

Leave A Reply