10 Comments

  1. Thorunthorbasi on

    Bazı fırınlarda, marketlerde gördüğümüz askıda ekmeğin bir benzeri bazı okul kantinlerinde uygulanmaya başlamış

    Okulları b.k götürüyo, okullarda temizlik yapmazlar, temizlik yapmak isteyen belediyelere engel olurlar. Şimdi imkânı olmayanlar yesin diye okul kantinlerinde askıda tost uygulamasını başlatan vatandaşlara engel olacaklardır büyük ihtimalle. Bu kansızlardan her şey beklenir bu saatten sonra

  2. Dull_Substance8905 on

    küçüklerin empati duygusu yoktur. Yediği tostu askıdaki posetten alan garibanlara neler diyeceklerini merak ediyorum.

    Not: Tost askıda posette olmasa bile kantinciye askıda tost var mı diye sorarken duyan çocuklar da aynı pisliği yapabilir. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

  3. Jagus_051 on

    Bu ülkede her şey unutulur. Balık hafızalı aptal bir ülke olduk çıktık.

  4. CDDedsec on

    boş işler. durumu tost’a bile yetmeyecek veya tosta haklı olarak cebindeki tek 50 lirayı(ortalama kaç oluyor yoruma yazın) vermek istemeyen insanlar artık yiyecek için önlem almadan okula gelmiyordur herhalde.

  5. Tüm türkiyedeki okullarda bedava öğle yemeğine geçilsin. O öğle yemeğini de ciddi diyetisyenlerin tavsiyelerine göre yapmalı. Yandaşlara akıtılan paranın küçük bir kısmı yeter aslında buna.

  6. kilerbox on

    Rezalet! Buna nasıl izin verilebilir, o bakan olacak tarikatçı pezevengin derhal görevden azlinin istenmesi lazım, alçak herifler bir nesli dilenciliğe alıştıracaklar.. O tost verilmesi gerekiyor ise bakanlık versin fakat askı falan olmaz orada.. Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.. Buna izin veren de ancak bu ülkenin düşmanı olabilir..

  7. Royal_Toad on

    Askıda tost ne lan? Haberi okudum bir açıklama göremedim?

Leave A Reply