Lituani sottopagati [56 kr/t] ha svolto lavori per un consorzio formato da quattro sindacati, rivelano i documenti in possesso di Ekstra Bladet. Fagboss accusa l’azienda di mentire

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/fagforeningers-prestigebyggeri-ramt-af-skandale/10389463

di TheBakedDane

4 Comments

  1. TheBakedDane on

    > Fem litauiske, groft underbetalte betonarbejdere har i september udført arbejde pÃ¥ byggeriet af ‘Forbundshuset’ i Sydhavnen, hvorfra Dansk El-Forbund, Malerforbundet, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Journalistforbund skal kæmpe for ordentlige løn- og arbejdsforhold i deres respektive brancher.

    Ironisk…

  2. Mortonwallmachine on

    Det er nu synd hvordan fagboss er gået fra at være en der beskytter arbejderne til at være en der bare rager så meget til sig som muligt.

  3. Significant_Swing_76 on

    Det er generelt et problem at underleverandører røvrender hovedentreprenøren ved at skide på de regler de er underlagt i kontrakten.
    Det kan ligeså være svært at holde ordentligt tilsyn med underleverandørers medarbejdere.

    Har arbejdet på en masse store projekter, med kunder som under ingen omstændigheder ønsker dårlig publicity, og denne problemstilling er langt mere udbredt end man skulle tro.

    Det er blevet langt mere udbredt i takt med at udenlandske virksomheder har gjort deres indtog i den danske byggesektor.
    Først på kæmpeprojekterne (sygehuse, letbaner, datacentre, medico), og langsomt men sikkert ud på de mindre projekter.

Leave A Reply