La serie Ungeren di DR: cosa pensano della serie le persone che facevano parte di Ungdomshuset? Della narrativa generale all’interno dell’ambiente, come la presenta DR?

https://www.dr.dk/drtv/saeson/ungeren_474934

di n3r0s

5 Comments

  1. Der er en del med fra de gamle Ungeren tider.
    Det synes jeg er ret fedt.

    Har dog kun set et afsnit indtil videre.

    Håber helt sikkert, at der kommer mere med om det sammenhold der var.

    Fx når man var blevet anholdt, stod alle ens venner klar til at tag imod en og man vidste præcis hvem der var røget ind.

    Den måde hun også spørg “hvem er du på?” Er også urealistisk, fordi det var meget naturligt der var nye hele tiden, specielt 6 uger før rydningen.

    Personligt føler mig sgu lidt gammel, når der allerede laves en serie om ens ungdomstid. 😅

  2. Unlucky-Oven-3545 on

    Jeg synes det rammer æstetisken helt vildt godt.
    De ligner meget de mennesker der var kernen i ungerne dengang.
    Men som tv produktion er det godt nok kedeligt.
    Super kedelige vinkler, kedelig dialog, dårlig exposition dump osv osv.

  3. KarmusDK on

    Skuespillerne har ikke det rette format. De virker umodne og overdrevent teatralske. De har ikke den levede erfaring med militant aktivisme og gadekamp til at levere et autentisk og følelsesfuldt portræt. Og så synes jeg DR lægger alt for meget fokus på voldshandlinger og kamp i deres trailer, når over 80% af alle demoer for Ungdomshuset var fredelige happenings med nøgne mennesker omkring et spisebord og symbolske husbesættelser og andet gøgl. Det var minimalt hvad der var af optøjer, når man ser på det i det lange tidsperspektiv, men DR har nok ønsket at indsnævre handlingens tidsrum fra den formelle besættelse i slutningen af 2006 til rydningen 1. marts 2007, og i så fald giver det lidt mere mening.

  4. SleazyHermit on

    Har kun set 3 afsnit, men synes den er okay indtil nu.

    Min største kritik indtil videre er manglende fokus på hvor grove politiet var i hele den periode – pro-aktivt. Det var altså om man vil det eller ej med til at radikalisere folk helt vildt konstant at blive chikaneret/banket af politiet når muligheden forelagde sig.

    Men man kan jo ikke vinde hver gang.

    Alt i alt synes jeg indtil videre den rammer så godt som jeg tror man kan. Havde forventet langt værre og langt mere cringe.

Leave A Reply