Amici, non ignorate account come incel. Questi residui di popolazione saranno gli stupratori, i p*dofili, i serial killer e gli psicopatici del futuro. Vi preghiamo di segnalarlo al CİMER, alla polizia e alle autorità statali non appena li incontrate. Inoltre, non dimenticare di segnalarlo ai moderatori del sito.

https://www.reddit.com/gallery/1fws3i5

di Hatemi_

12 Comments

  1. Icy-Assistance1581 on

    Bi bok olmayacak amk olm sen nerde yaşıyon bi bak etrafına burası ortadoğu ORTADOĞU burda insan canının değeri yok bana istediğin kadar söv istediğin kadar kız hiçbir sikim olmayacak nasıl 13 kişi tarafından t*cavize uğrayan kız gibi nası 20 yaşında hem universite okuyup hem part time çalışan cocuğu 15 yerinden bıcaklayan lavuk gibi bunlarda unutulacak

  2. Logical_Cap_766 on

    Gerçekten Şeref ve haysiyet yoksunu insanlar böyle bi durumun mizahı olmaz olmamalı bu sadece kadın erkek meselesi değil ölen bir insanın mizahı olmaz

  3. collateral35damage on

    Bu insanlar etkileşim, para veya komik olduklarını düşündükleri için de bunu yapıyor olabilirler. İnternet gerçek hayattaki kişiliğinizi pek yansıtmaz.

  4. Dismal_Thought9366 on

    Bu hesapların sahipleri hepsi ruh hastası ve potansiyel katil tecavüzcü maalesef internet de çok tehlikeli bir akım yükseldi blackpil ve red pil gibi kadın düşmanlığı yayan kadınlara nefret kusan tipler tacizi tecavüzü normalleştiren tipler bunlar ağır psikopat artık bunların çoğalmaması lazım bu hesapların vb şeylerin

  5. hauntif1ed on

    as someone who were in communities that had people like this,i can guarantee you none of these guys are killers or anything.they are just being edgy and stupid they would be scared to ask for extra sauce in a fast food place irl so don’t be scared of them just ignore

  6. ayperialanoglu on

    Alaycılık adı altında o kadar çok şey normalize oluyor ki… Bu gidişat ürkütüyor beni, bir insan nasıl olur da bu tür konuları alaya alır. Giderek daha da empati yoksunu bir toplum haline geliyoruz. Bundan sonrasını hayal edemiyorum. Aramızda o kadar çok bu katliamı yapan caninin potansiyelini taşıyan var ki, dilerim o potansiyeli gerçekleştirmeden yerle yeksan olur topu.

  7. Öyleyse bir şey itiraf edeyim.

    Bir zamanlar ben de incel grubuna üyeydim. Aralarında çok da hatrı sayılır bir yerim oldu ve şunu söyleyeyim ki bu tarz yazılar yazanların çoğu gerçek hayatta iki lafı bir araya getiremeyen, ucube, arkasından korna çalsa olduğu yerde titreyecek kadar tırsak, gerçek manada birilerine zarar vermeye gtleri yemeyecek kadar da klavye delikanlılarılar. 

    Tabi bunu söyleyince yazdıkları şeylerin veya zihin yapılarının göz ardı edilmesini kastetmiyorum. Aralarında istisna olarak çok ciddi, tehlikeli, sosyopatik tipler de var hatta bunlardan bir tanesi bana silah hediye etmeyi teklif etti, kimisi gerçek hayatta buluşmak istedi, kimisi illegal işler teklif etti, kimisi incel lügatında “katliam yapmak” olan “ER” yapmayı önerdi vesaire vesaire.

    İncel gruplarındakilerin %10’u tehlikeliyse %90’ı da gerçek hayatta bir o kadar safi rüzgardır. Özellikle böyle birileri canice öldürüldüğünde ilgi çekmek ve trollemek için sık sık böyle abuk subuk düşünceler ve sözlerle paylaşımlar yapmayı çok severler. 

    O yüzden bunların birçoğuna kulak asmayın ama göz ardı da etmeyin tabi. Doğru düzgün adaleti işleyen bir ülke olsaydık bunlar o tweetleri attıkları andan itibaren evlerinden yaka paça gözaltına alınırdı ama maalesef ki değiliz. 

    Empati kurdurmaya çalışmıyorum ama aralarında hala geri kazanılabilecek tipler de var. Özellikle benim gibi kendini bir yere ait hissetme, birileri tarafından kabul görme ihtiyacı olanlar da var ama tek tüktür.

    Zamanında bunun yüzünden ben de aralarına katılmıştım fakat düşünceleri, mide bulandırıcı paylaşımları ve ciddiye alınmayacak kadar fazla olan saçmalıklarına daha fazla katlanamayıp aralarında ayrıldım çünkü artık vicdanım bu kadar sapkınlığa izin vermedi.

    Sessiz kalmayabilirsiniz, gerekirse cimer’e falan şikayet edebilirsiniz ama ne kadar işe yaradığını da 2 gündür görüyorsunuz işte.

    Yazık! Ülke kocaman bir lağıma döndü…

  8. SomeRedBoi on

    Kanka polise bildirsek nolcak, devlet bu tür kişilere bişey yapmıyo ki sonraki seçimler geldiğinde istediklerini yapmalarına izin veren devlete oy versinler

  9. Twitterdakilerin nerdeyse hepsi bot hesap bu arada kullanıcı adlarından belli oluyor özentisiz ve alakasız, alelade isimler. Fahonun paralı köpekleri

Leave A Reply