GI Geoana: uscita infantile 🤦‍♂️



https://v.redd.it/2a7o0ybgxxsd1

di hitchinvertigo

21 Comments

  1. IcyLemon3246 on

    I a cam dat peste nas domnu Geoana lu bietu Prelipceanu 🤣🤣🤣 vede a i as cu flori pe piept p’amandoi 🍺

  2. Aici cam are sens ce zicea Geoana, chiar daca in general e un personaj dubios

  3. Sertraline-13 on

    Ba….deci asta s a vazut cu Putin/Medvedev la Moscova si incearca sa ne spuna cum toata UE facea asta la momentul ala asa ca e ok?

  4. InHellHunter on

    S-a dus cum se duce orice posibil președinte să întrebe dacă are voie și ce să facă imediat după.

  5. Due_Shelter_489 on

    Nu-l votez. Dar are sens ce spune în legătură cu contextul anilor de atunci.

    Doar ca nu spune ce plm a vorbit acolo. Asta vroia lumea sa știe.

  6. ElectronVolt70 on

    Mai degraba infantili sunt toti oamenii care s-au concentrat pe non-problema asta + au ridicat un oligarh rus pe piedestalul anti-coruptiei doar pentru ca spunea in DIRECT si EXCLUSIVITATE ca un sef de campanie de-al lui geoana a facut afaceri cu alt oligarh rus, in loc de toate problemele evidente pe care le are geoana

  7. SirMcDude on

    Are dreptate, contextul era total altfel.

    Dar explică exact ca și cum ar vrea să spună adevărul dar în același timp să devină antipatic.

    Îi doresc pensionare plăcută după viitorul eșec de la prezidențiale

  8. AfterBill8630 on

    Nu stiu daca e mai penibila ezitarea de a spune de ce a fost acolo sau faptul ca se compara la un moment dat cu Merkel lol care a fost si ea acolo. Iti dai seama, el, Gica no-friends Geoana, care era presedinte de Senat in Romanica se compara cu liderul economiei numarul 3 din lume lol. Omul e complet dus cu pluta, daca il votati pe asta sa nu va plangeti pe aici 4 ani va rog.

  9. Sound_of_music12 on

    Daca nu e nici o problema de ce are o reactie defensiva atat de intensa la ea?

  10. Natural_Tea484 on

    De abia astept sa treaca alegerile, sa nu mai aud de asta.

    De ce dreaqu n-a ramas la NATO, pe post de ficus, ca-i statea bine. Acuma vrea sa fie presedinte.

    Geoana, hai mars!

  11. etherd0t on

    Vizita la Moscova din 2019 a poate fi explicata sub calitatea oficiala.

    Trecutul recent este insa mai problematic, potrivit [investigatiei OCCRP](https://www.occrp.org/en/scoop/romanian-political-strategist-in-business-with-apparent-russian-war-propagandist), datorita increngaturii cu colaboratori si mafioti rusi.

    In plus, daca e asa cum [spune NATO](https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/reactia-nato-in-scandalul-geoana-toti-angajatii-aliantei-trebuie-sa-obtina-autorizatie-de-securitate-de-la-autoritatile-lor-nationale-2956563) ca certificatul de buna purtare al oricarui functionar este dat de autoritatile din tara de origine… e posibil ca Geroana sa se fi strecurat pe baza CV-ului dar fara o investigatie serioasa dupa care a fost ‘cartitza’ pe durata mandatului sau la NATO – motiv pentru care nici nu a mai fost pastrat in functie dupa schimbarea de conducere, nici in vreo alta functie, ceea ce ar fi grav.

    In orice caz, este tipic unui caracter shifty ca al lui Geoana si alti functionari din MAE parveniti sa nu fie loiali RO si institutiei pentru care lucreaza ci sa umble cu tot felul de ponturi, fofarlici si alte aranjamente: rusi, evrei, si orice alt serviciu in cautare de lachei, sa dea cu ciocu macar de amorul propriu ca sunt bagati in seama – sau pentu interese materiale.

    Este interesant daca NATO se va sesiza si ii va re-evalua activitatea si contactele – iar pentru Jeoana cred ca regreta ideea cu presedentia – la care oricum nu are sanse si ar putea sa se lase cu si mai mare damage, daca se dovedeste vreu leak sau legatura mai compromitatoare.

    Fun fact: Mircea Geoana s-a nascut in 1958, in ultimul an al ‘ocupatiei’ sovietice in Ro, iar anterior tatal sau Generalul Ioan Geoana a fost pe la Moscova de cateva ori (tot in calitate oficiala) – deci o copilarie marcata. Mai mult, unii zic ca Mircica ar semana ca fizionomie cu [tatal](https://investigatoria.ro/wp-content/uploads/2024/07/Geoana-familie-1024×500.jpg) – altii ca ar avea mai mult figura de rus….🤭 Doar mama lui stie, odihneasca-se in pace.

  12. Martzi-Pan on

    E adevarat, Rusia era partener al NATO atunci. Faptul ca s-a dus un posibil prededinte in Rusia (si, probabil, in mai multe vizite) nu ar trebui sa fie mare lucru. E atat de simplu sa spuna: am fost acolo, m-am vazut cu oamenii X, am discutat despre Y. In acelasi timp, am fost si in alte tari, am discutat despre investitii, aparare, lupta anti-terro cu oamenii astia… Si sa spuna ca si acum a discutat cu parteneri si diplomati din nuj ce tari pe probleme de aparare, securitate, economie…

    Si incheia povestea si iesea si pe plus… ca, uite, nu avea nimic de ascuns, ca are anvergura, ca are un plan pe politica externa…

    Dar, Geoana se vede ca e un parvenit al sistemului. Nu ii place sa fie luat la intrebari. Crede ca i se cuvine orice si ca e mai presus decat noi si intrebarile jurnalistilor “obraznici”. Daca in 2009 toti jurnalistii se faceau preş in fata lui, azi au inceput sa il ia la rost si omul reactioneaza cum ar reactiona oricine care se crede peste oamenii de rand.

  13. FlashyEducation2833 on

    Cea mai tare dezbatere in turul doi: Lasconi cu Geoana, la care Lasconi, aceasta Base 2.0: și totuși, domnule Geoana, a fost bine la Vantu in seara aia? Ce-ati făcut la domnu Vantu??

  14. razorramona on

    sovarășul…. aaa pardon… tovarășul… nu nu… domnul Geoană

  15. ThrowMusic36 on

    Ba, nu-mi place Geoană, dar felurile in care e atacat mi se par penibile. A făcut vizită/vizite în Rusia în 2009. Ok, și?

  16. ejffkebfk on

    De ce se ferește sa vorbească in rusă? Limba oficiala PSD

  17. UserMuch on

    Pai si ce a facut pana la urma in Rusia pe vremea aia? au fost vizite oficiale sau personale?

    Fiindca nu a spus care a fost scopul vizitelor.

  18. unnneuron on

    Asta imi pare un om care mereu cand e vorba de prezidentiale sau alegeri devine cringe af.

  19. Sneaky-Pur on

    recunosc, a dat-o bine, suna bine ce zice, clar nu e adevarat dar o da frumos

Leave A Reply