Lo striscione durante la protesta dopo l’omicidio di due donne: “Questo striscione dovrebbe andare nel culo a quelli che sono incels”

https://i.redd.it/dyxtmxpqczsd1.jpeg

di removekebab3030303

9 Comments

  1. antikurt on

    bütün toplumun protesto yapması gereken konulara belli ideojilerin musluk başını tutar gibi erkenden gidip sahiplenmesine deli oluyorum. o aptal görüşlerini yaymak için katledilen insanların popülaritelerini kullanmaya utanmıyor musunuz?

  2. scarletdarling10 on

    Zamane gençlerine en büyük tavsiyem, sürekli kendilerine kişisel gelişim iddiaları altında kadın düşmanlığı veya kadın hakları iddiaları altında erkek düşmanlığı pompalayan sayfalardan uzak durmaları. Sosyal medya sağolsun kadın erkek ilişkileri dibi boyladı.

  3. makiferol on

    Bu protestoda anlamsız olmuş bence. İncellerin hepsi sopalanması gereken ezik sefiller ancak bu katil incel değil. İki kızla da sevgililik geçmişi olmuş. Adam psikopat ve muhtemelen bir sürü başka psikiyatrik sorunları var.

  4. turkeyplayers on

    Lavuğun 2 tane sevgilisi varmış. Konunun incellerle ne alakası var amk bunlar harbi beyinsiz ya

  5. CarelessAdvice1275 on

    anca pankart yazar, otoritelerin arkasina siÄŸinirsiniz gelinde sokun kolaysa. buradayim

  6. Constant_Method6950 on

    İncellikle alakası ne olayın tam olarak onu anlamadım. Adam çorap değiştirir gibi sevgili değiştiryomuş. İncel kişiler bırak sevgiliyi, Hayatlarında bir kızın elini bile tutmamış kişiler değil mi.

  7. Low-Reference234 on

    Bu olayın kadın hakları ile ne alakası var.

Leave A Reply