L’ho messo come nsfw per ogni evenienza. semplicemente terribile. e c’è molta di questa corrispondenza. Non so come queste persone si sentano a proprio agio quando la sera dormono nel letto, hanno problemi psicologici.

https://i.redd.it/wvskeky8vzsd1.jpeg

di s4zuku

29 Comments

  1. Dismal_Thought9366 on

    Hastalıklı piçler şimdi bunlar aman zararsız iyi melek diyenler olur bu tiplerin ağır cezayı alması lazım ulan hükümet streaming servislerindeki dizilerle uğraşacağına bu tarz sitelere inceleme başlatsa diyecem gerçi akp hükümetinden bahsediyoruz. Yapmazlar

  2. BagAlarming883 on

    İnternetin en göt deliği yerlerde takılıp gördüklerinize niye şaşırıyorsunuz? (Ciddi soru)

  3. KeremOsman on

    İğrenç insanların var olmasıyla ünlü bir sitede iğrenç insanların olmasına neden şaşırdın ki? Bu insanlar ithallar. Düşünceleri fikirleri kelimeleri bile ithal. Amerikan dublajlarında falan kullanılan kelimelerle konuşuyorlar. fahişe kelimesinin ortalama bir Türk hayatında kullanmaz anca film izlerken denk gelir. İllaki hayat kadınlarından bahsedecekse orospu der. hakareti bile ithal etmişler. Zaten 3 günlük ömründe aşağılık insanları önemseme stresten kanser olursun.

  4. Sweet-Abrocoma-3139 on

    Ya bunlar etkileşim itleri adresleri isimleri ifşa olsun bu anasını siktiklerim korkudan sokağa çıkamaz bir piçte tiktokta türemiş aynı cinayetten işleyecekmiş ya bu gavatları cidden bir iki tanesini devlet halka verecek ibretlik öldürülecekler herkes adam olur bizim ülkede farklı gözükmek prim sanılır bu mallarda onlardan işte farklılık uğruna götleri sikilecek farkında değiller

  5. Atmosferik_Yarrak on

    Hastalıklı orospu çocukları sizin ben allahınızı sikeyim

  6. corumlubela on

    Bu tarz yazıları gördükçe göğüsüm daralıyor. Gerçek hayata denk gelsem büyük ihtimalle kendimi tutamam öldürüm bu piçleri

  7. vahnataii on

    Burada link paylaşmak serbest mi bilmiyorum, o yüzden boşluk bırakarak paylaşacağım. Bu hasta ruhlu çocukların (ne çocuğu olduklarını söylemeyeceğim) takıldığı siteyi bazı X kullanıcıları paylaşmış:

    kereste . moe

  8. hauntif1ed on

    4chan genel olarak böyle kişilerle dolu neye şaşırıyorsunuz ki

  9. aşağılarda belki yazmışlardır okumadım fakat kurallara aykırı olup olmadığını bilmememe rağmen bir risk alıp söyleyeceğim ki bu site [kereste.moe](http://kereste.moe) adında bir site. Bütün devlet düşmanları ve psikopat incellerin buluştuğu ortak sitelerden biri. 4chan’in Türkiye şubesi. Zamanında bu herifler bu sitede çocuk p. paylaştılar. Site anonim olmasıyla övünmekle birlikte hiçbir şekilde kolluk kuvvetlerine IP paylaşmıyorlar. Devlet cb hakaret yerine bu psikopatların peşine düşse o siteden en az 100 tutuklama kararı çıkar.

  10. Eggplantcake on

    4chan bu ama 4chan’de Türkçe ne alaka ki? Çeviri belli ki bu. Bir de context ne, niye attın ki bunu? Şu son yaşanan olayla alakası olduğunu sanmıyorum.

  11. Clean_Barracuda9837 on

    Bir insanın kafasında şu fikirleri şekillendirebilmesi için aşırı derecede asosyal,işsiz,çirkin ve yoksul bir ucube olması lazım. Hasta p.ştlar.

  12. loopgaroooo on

    tabanca ruhsati almak cok mu zor? Her genc kizin cantasinda bulunmali bir 9mm.

  13. LAZERSHOTXD on

    Hayatlarinda kiz gorse kekeleyen kiz eli bile tutmamis allahin veletleri devlet bu picleri yakalamays ugrasmiyor ki twitter da en hafif laf atti diye dava açar anca

  14. Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız ama hepimiz aynı fikirdeyiz, hepimiz aynı bokların farkındayız. Burada kendi bildiğimiz, farkında olduğumuz şeyleri birbirimize anlata anlata kendimizi yiyip bitiriyoruz. Susalım, konuşmayalım demiyorum. Bu tarz konularda çözümler ve çözüm odaklı yaklaşımlar olmadığı sürece paylaşım yapmamız sadece kendi zararımıza, biz burada kafa yorarken bu vitaminsiz seyrek orospu evlatları sefa sürmeye devam edecekler.

  15. DeWitt-Yesil on

    Kesinlikle batıdan gelen bir akım bu. Böyle şeylerin önüne geçen sağlam aile yapısının güçsüzlestigini gösteriyor. Çocuklarınız, kardeşleriniz İnternette ne yapıyor diye kontrol edin.

  16. ZookeepergameSad912 on

    boyle kohne orospu evlatlarini yatirim giyotinde kafalarini koparip sonrada kafalarini yarraklarina takip haslayip kopeklere dagitmak lazim it oglu itleri anca bu sekilde bir seye yarar ve bu yaratiklari hayattan silip daha guzel bir hayat kurariz baska sekilde olmaz

  17. Not-Ordinary00 on

    Olm bu adamlar yaşıyor, varlar, nefes alacaklar. Engelleyemezsin, hiçbir ülke hiçbir otorite engelleyemez. Yasak üstüne yasak getir, operasyon üstüne operasyon çek. Hiçbir platformda yazmasınlar, konuşmasınlar yine de var olurlar. Sokakta yine dolaşacaklar. Kötüler hep var, var olmaya devam edecek.

  18. Kafesism on

    Hepsinin gece ani bir baskınla kodesi boylamasına dileğiyle

  19. DepresifKedi on

    Ucube orospu evlatları için kurulmuş bi siteden ne bekliyorsunuz amınakoyayım?

  20. No-Return-6341 on

    Bu kişilerin çoğu gerçek psikopat değildir, trolldür.

    Paylaştığı şeyin (yazı, resim, video, vs.) karşı tarafta yarattığı şok etkisinden beslenirler.

    O şok olmuş, dehşete düşmüş, süt çocuğu Pelinsu/Berkecan haliniz var ya “ayyyy ne o yaaaa sapık ruh hastalaarııı” diye, heh işte bu kişiler sizin gibi tetiklenmiş insanları görünce çok eğleniyorlar.

  21. send_dudes3 on

    bi iki tane incel psikolojik rahatsızlığı olan insan kanka çok takılma
    dışarda görsen hilkat garibesi diye üzüleceğin tipler bunlar genellikle cılız ya da obez olurlar insanlardan korkarlar

Leave A Reply