Buttato fuori dopo una discussione sull’acquisto di sesso alla radio

https://www.expressen.se/tv/noje/hor-journalistens-ord-som-startar-braket/

di pitepaltarn

12 Comments

  1. Secure_Plum7118 on

    Sjukt roligt klipp. Han bara fortsätter att rabbla upp länder man bör åka till för att köpa sex.

    Naj, men i Spanien….

  2. Lyssnade precis på detta. Fattar inte vad som försiggick i skallen på honom. Helt bisarrt.

  3. blastrar on

    lite larvigt, är ju lagligt.

    speciellt med tanke på hur accepterat det var med den där yogaliknande fittmassagen som var så på populär i alla mediakanaler för något år sedan

  4. LeZarathustra on

    Jag tycker om att länknamnet innehåller “hor-journalisten”.

  5. Complete-Wealth-3808 on

    Lol han har helt rätt ju. I många länder är det ingen stor grej och många män som inte får till det annars skulle förmodligen må bra av att få doppa ibland.

    Men SVT/SR är ett matriarkat och det är kvinnors känslor som bestämmer vad man får och inte får säga.

  6. mrb0bsan on

    Tycker inte man bör köpa sex. Tycker också att man i Sveriges Radio ska kunna lyfta även sådana saker utan att behöva lämna studion och tystas för att någon annan blev kränkt av det han sa.

  7. WhoAmIEven2 on

    Det finns två ämnen i Sverige som är mer eller mindre socialt självmord att diskutera, tyvärr: cannabis och prostitution. Är du inte 100% emot med noll tvivel om att du står emot det så blir du lynchad.

    Edit: Case in point av alla nerduttar 😅

  8. dramatic_opinion_763 on

    Oavsett hans egen uppfattning i frågan, bör en erfaren journalist förstå hur idiotiskt det är att sitta i svensk statlig radio och uppmuntra till handlingar som bryter mot svensk lagstiftning.

    Om nästa fråga hade handlat om barnuppfostran, vad skulle han ha svarat då? “Slå till ungen bara om den inte lyder, det är faktiskt lagligt i Brasilien och många andra länder”?

    Dessutom, bortsett från lag och eventuell moral, är det ett synnerligen uselt tips. Hur kan någon på allvar tro att sexköp gör dig till en bättre sexpartner? Om något blir du ännu kassare, eftersom din referens bokstavligen är personer som du har betalat för att dom ska låtsas gilla det du gör.

  9. sodihpro on

    Jag trodde dom här åsiktspoddarna skulle ha högre i tak än att “Nä nu sa du nåt jag inte gillar, nu blir du utsparkad!”, vad är det för jävla barnfasoner 😁

  10. Key_Design_6102 on

    Kvinnorna skötte det sjukt omoget och oproffsigt. Istället för att bemöta honom med argument så kastar de ut honom. Trodde SR skulle vara opartiska.

  11. Lappmossan on

    Varje gång sexköp kommer på tal får jag hjärnblödning av alla idioter som kör med “jaså får kvinnor inte bestämma vad de gör med sina egna kroppar längre??” Om alla som sålde sex gjorde det helt på eget bevåg kanske sexköp vore helt okontroversiellt att ta upp, men nu är det ju inte så.

  12. Stigbritt on

    Suck, jag vill veta mer om det här men jag klickar fan inte in mig på Expressen eller Aftonbladet.

Leave A Reply