9 Comments

  1. e_bastard on

    >Potrivit articolului 1 al Ordonanței de Urgență 31/2002, articolul 1 prevede: “Pentru prevenirea și combaterea incitării la ură națională, rasială sau religioasă, la discriminare și la săvârșirea de infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război, prezenta ordonanță de urgență reglementează interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război”.

  2. Belizaurius on

    Rău au ajuns soldățeii partidului salvator. Pe asta o apărați? 😂

  3. NoPossibility3043 on

    Soso urla aseara ca evreii n o lasa sa candideze chiar nu vede nimeni anti semitismul asta abject?

  4. Zealousideal-Act7502 on

    În mod normal ar trebui să ajungă la tribunal și să îi fie retras mandatul.

    Din nefericire nimeni nu implementează legea la noi. Mai ales 215/2015,foarte multe pagini de Facebook ar trebui scoase cel puțin.

  5. Aikendens on

    Asteptam condamnarea penala atat pentru antisemitism cat si pentru sloganurile legionare.

    Ca pentru colaborarea cu Putin, nici o sansa.

    Glumesc, nu e nici o sansa pentru nici un fel de proces sau condamnare, ca asta ar fi o aplicare a legii si o aparare a tarii.

    Procurorii si justitia sunt ocupati doar cu apararea intereselor stapanilor interni, care au pus la misto un Ciolac sa ii reprezinte.

  6. Additional-Can9184 on

    Ii astept pe aia de o ardeau cu democratia in gura sa ne explice cum doamna asta tre sa fie candidat la prezidentiale. Astept sa vad cum motivati sustinerea unui legionar. Hai.

Leave A Reply