Dopo aver attraversato il periodo noioso, in cui non ha detto nulla di interessante, solo i soliti attacchi "resistere" e globalisti, RTV oggi ha offerto una serie di leggendari buffet. Sullo sfondo, un video composto dal matrimonio di non so di chi mondanità, una pubblicità della lotteria, immagini esclusive da una tomba, gli argomenti trattati variavano dai link di Sosoaca-Resist-Mosca-Soros, alla questione esistenziale "Il DNA degli ex partner influenza il DNA del bambino?"

Ci aspettano settimane tragicomiche, piuttosto tragiche, ma RTV sarà una parte significativa dell’elemento "comico".

https://www.reddit.com/gallery/1fxdqgl

di ElectronVolt70

11 Comments

  1. e_bastard on

    Dar stiati ca ADN-ul barbatilor din relatiile anterioare poate ajunge la copii? Raspunsul e da, cu siguranta, daca acestia iti fut nevasta :))

  2. IllustriousResolve33 on

    Daca nu era adevarat probabil era interzis postul TV, la fel cum sunt interzise altele.

  3. esefaluad on

    Aia cu ADN-ul barbatilor din relatiile anterioare care ajunge la copii este cat se poate de adevarata

    Pai imagineaza-ti ca iti dai drumul intr-o pasarica zemoasa de 18 ani. Si apoi isi mai da altul, si apoi inca altul si tot asa.

    Credeti ca mai ramane pasarica aia la fel? Credeti ca dupa ce au deformat-o ani la rand altii o sa iasa un copil normal din pasarica aia? Credeti ca nu se scurge din toata zeama aia cate putin si in creierul nou nascutului?

    As zice sa mai revizuiti conduita morala inainte sa radeti de subiectele astea, mai ales astea de umbla despuiate pe strada

  4. AppropriateFly3529 on

    imi da vibes de OTV, poate are si soarta OTV ului

  5. DaculHelvas on

    Acum si PNL e neomarxist? Nu stiam ca Peter Griffin din Romania iubeste lgbt si pe Marx.

  6. Majestic-Reason-3559 on

    am fantezia asta in care sa stau la o bere cu unul din oamenii care prezinta/scriu stirile astea su sa il intreb daca el chiar a ajuns sa creada in ele, considera ca e doar un job si ca e problema oamenilor care se uita sau stie ca e un gunoi si alege sa traiasca cu rusinea asta…

  7. Majestic-Reason-3559 on

    Daca aia cu ADN-ul e adevarata, intrebarea e cu ce creaturi trebuie sa fi facut sex mamele angajatilor Romania TV de le-au iesit asa copiii.

  8. Head_Standard9416 on

    Eu știam că cei de la RTV sunt tâmpiți, dar deja este prea de tot. Dan Diaconescu se uită cu frică că ar putea fi eclipsat

Leave A Reply