Marcel Ciolacu critica la decisione del CCR nel caso di Diana Șoșoacă

https://i.redd.it/38foq8f474td1.png

di Impossible-Ad-3586

14 Comments

  1. EqualInvestment5684 on

    Perfect jucat! Oamenii tăi din CCR o exclud pe Sosoaca că sa ieși tu președinte. După te declari contrariat. 

  2. SpareManager on

    si Petru s-a lepadat. asa si Ciolacu, nici nu stie cine a numit judecatorii aia, nu i-a vazut vreodata.

    >ample reforme a curtii constitutionale

    asta o fi planul, reformezi si curtea? te prefaci ca te desparti de PNL pana la alegeri? vor sa impuste mai multi iepuri cu decizia asta?

  3. esefaluad on

    Oare cine se afla din umbra in spatele covrigarului? Ca doar nu e el in stare de asemenea sah 4D cum zic redditorii pe aici…

  4. AliGoDwHo on

    Cine este în spatele lui este creierul. Omul joacă numai la două capete, știa că o să fie scandal și a zis: ‘Hai să mă bag și eu să arăt că nu-mi convine, deși ei au scos-o de pe buletin.’ Și acum, ce credeți? Ea nu o să mai revină niciodată, iar simpatizanții SOS o să voteze fie AUR, fie PSD, și o mică, foarte mică parte, USR. Și uite așa, dragi mei, o să avem turul 2 exact cum vor ei: PSD vs. AUR.

  5. Aikendens on

    >Altfel, vorbim de o vulnerabilitate a sistemului democratic din România care va impune o discuţie serioasă în societate cu privire la necesitatea unei ample reforme a Curţii Constituţionale”, afirmă Ciolacu.

     
    Ce om cumsecade. Chiar el va initia reforma CCR in 2025 din pozitia de ~~dictator pe viata~~ presedinte al unei tari cu o democratie functionala.

  6. Sa-mi trag palme in 24 de ore am ajuns sa-i sustin candidatura Sosoacai si sa fiu deacord cu ce zice Ciolacu.

  7. Ok_Suit_196 on

    De cand pula mea lucreaza statul ronan sambata seara? Ca daca noi mergem sa depunem orice basina, ne da muie portarul… Asa i ca statul nu i trateaza cinstit pe romani? Restul… galceava prostului cu lumea.

  8. Outlander_7722 on

    Bine ba Ciolacule! Ne vedem la vot tati! Stai linistit daca nu e Lasconi in turul 2 … l-as fi votat votat pe Simon oricum, idiferent de mizeria cu CCR.

    In 2024, definita cu raul cel mai mic nu mai are relevanta. De 30+ ani numai PSD si PNL au fost cu mana pe joystick. Am strans din dinti atata timp, mai pot strange inca 4 ani dar macar stiu una si buna…O sa fie circ, o sa doara ? Desigur. O sa fie nasol daca iese AUR? Cum sa nu. Pai si de ce votezi cu nebunii? Pai m-am saturat sa “votez cu raul cel mai mic”…..Vreau sa vad cum e si cu “raul cel mai mare” Cat de rau poate fi? Is doar 4 ani

  9. UserMuch on

    Hai bre Marcele mai lasa teatrul asta ieftin, acum te dai ingrijorat si revoltat de frica sa nu iti sara lumea in cap, ceea ce s-a si intamplat.

    Maine ne spui ca CCR de fapt nu este controlat politic de catre PSD si ca tu nu ai nicio legatura in chestia asta, aaa stai ca deja ai spus si asta.

  10. Sertraline-13 on

    Dar oare cine sunt aia 5 judecatori care au scos o pe sosoaca? Cine i a numit acolo?

  11. i-a scris chatGPT un text f bun! model in veatza acest covrigar!

Leave A Reply