Geoana: Cercheranno di frodare le elezioni, dato che ieri mi sono accorta che non hanno alcun limite. Per favore venite numerosi a votare

https://www.news.ro/politic-intern/geoana-vor-incerca-sa-fraudeze-alegerile-de-ieri-mi-am-dat-seama-ca-nu-au-niciun-fel-de-limita-va-rog-sa-veniti-in-numar-mare-la-vot-1922401406252024101521756566

di itrustpeople

9 Comments

  1. blvcknwild on

    „Cu cât încercaţi să furaţi alegerile oamenilor, cu atât o să câştigăm alegerile din această ţară, cu oamenii liberi din această ţară, nu cu maşinărie de partid şi cu bani de la buget”, a mai transmis Mircea Geoană.

    El stie cel mai bine cum se face treaba.

  2. BrybeRomania on

    Deci… Partidul pe care îl serveam și care a furat voturi în încercarea de a mă trimite la președinție dar nu a reușit pentru a au furat ceilalți mai mult, incerca sa fure iar voturi la aceste alegeri dar trebuie sa ii oprim că poate fura mai mult decât încercăm noi sa furam și nu e corect!!!

    Să mă bată mama, aveți o logică de pușcărie!!! Toți!!!

  3. IMustBeOut on

    Păi așa au fost învățați, inclusiv de fostii șefi de partid. Mihaela, am furat.

  4. Negative_Minute_3075 on

    Cand un fost membru psd vorbeste

    Stfu and listen

    Stie foarte bine cum lucreaza ☺️

  5. Uuu deja ne milogim domnu Geona…. ce iepure de 2 bani e fosta barista Nato😂😂

  6. No_Discipline_7380 on

    “Acesta a lansat un îndemn pentru ca cei care votează pentru prima dată să iasă la vot, anunţând că susţine scăderea la 16 ani a pragului care reprezintă vârsta minimă pentru a putea vota.”

    Ramanem fara batrani usor de manipulat, va trebui sa facem rost de copii usor de manipulat.

Leave A Reply