Il 33enne Eren Uzuner ha preso di mira Fatma Özdemir, con la quale aveva da tempo un amore platonico, con una pistola mentre lei era seduta nella casa da tè. L’aggressore ha prima puntato la pistola contro Barkın Perçin, che era seduto accanto a lui, e gli ha sparato alla testa. Poi si è rivolto alla ragazza e ha continuato a sparare proiettili.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/son-kurban-fatma-ozdemir-oldu-platonik-asik-katliam-yapti-olu-ve-yaralilar-var-1066745

https://i.redd.it/f3c2d2l4g5td1.jpeg

di 8Beta

12 Comments

  1. coolshibro on

    Oc Tayyip bunlarin hesaplarini vereceksin. Ama çok iyi biliyom ülkeyi terk edip amerikaya kacacagini

  2. Clean_Barracuda9837 on

    Bazı mallara göre kadınlar yanlış erkek seçimi yaptıkları için ölüyordu hani hiç erkek seçimi yapmasa da ölüyorlar. Ülke kocaman bir tımarhane.

  3. CheeseSlope21 on

    platonik arkadascil demek. bu yilda hala
    bu kelimeyi bile dogru kullanamiyorsunuz

  4. Sabeneben on

    En sinir olduğum haber tipi şu. Sadece kız ölmüş gibi ve ölen diğer insanın hiçbir önemi yokmuş gibi başlıklar. Koca haberin içinde 2 kelime dışında hiçbir şekilde diğer kurbandan bahsedilmiyor.

    Aynı şeyi geçen günkü vahşice cinayette de yaptılar. Sanki tek bir kişi ölmüş gibi…

  5. Anonym806 on

    Bunlar yaşanırken çoğu kişinin filistin boku yemesi çok üzücü

  6. LowCranberry180 on

    Çip tek çözüm çip!! İdam edin şimdi bunu yapan yine yapacak.

  7. Weak_Case_8002 on

    çüş amk yaw her 5 saatte bir cinayet var bide haberlerde olmayanları sayarsak ohooo üniyi yurtdışında okuma isteğim iyice arttı

  8. turkish__cowboy on

    bu cinayetler birkaç haftaya normalleşir, üçüncü sayfa haberi olur veya ana akım tv kanallarında altyazı olarak geçip gider. o yüzden sorun yok. sıtarbakslarda riyıls paylaşmaya devam.

Leave A Reply