il prof. Dott. Ebubekir Sofuoğlu: “Se Iqbal fosse stato allevato con sensibilità islamica, non avrebbe mai incontrato questo assassino di cui era a conoscenza, e sarebbe vivo adesso.”

https://i.redd.it/0mtlwr6jt5td1.png

di -Demjin-

32 Comments

  1. _ePluribusUnum_1776 on

    Kendi evlatlık oğlunun karısına hallenen, Banu Kureyza’da kellesini kestirdiği adamların karılarını cariye olarak alan, evrenin yaratıcısının cinsel hayatı ile vahiyler indirip hakkında “sana kuzenlerini helal kıldık” dediği Kureyşli Muhammed’de keşke İslam hassasiyetiyle yetiştirilseymiş.

  2. -Demjin- on

    Sofuoğlu’nun ilgili Instagram paylaşımı: https://www.instagram.com/p/DAvT4PVN1ww/?igsh=MTQ0Yjk4Ynl4NjEwaQ==

    Bu ve bunun gibi insanlar yüzünden içinde bulunduğumuz duruma rağmen bunların böyle saçma sapan nutuklarını dinliyoruz bir de. Böyle bir şeyi demek için ciddi derecede şerefsiz olmak gerek.

    Ayrıca bu tarz açıklamalar da çok net bir şekilde konuyu değiştirme çabası. Olay üzerinden şeriat tartışması yaptırmaya çalışıyorlar ki AKP’nin kendi vatandaşını bile koruyamama beceriksizliği konuşulmasın.

  3. DamnToTheCensorship on

    Yine şeriatçı itler başladı çemkirmeye. Akıllarınca Narin olayının rövanşını yapıyorlar.

    İslam çok iyi olduğu için mi sahih hadislerin yarısını reddediyorsunuz ayetleri eğip büküyorsunuz Beni Kureyza’dan ve evlatlığının karısı mevzusu açılınca suratınız ekşiyor?

  4. SunsetBread on

    Böyle beş para etmez heriflere kim prof/doktor yapıyor amk. Kız vahşice öldürülmüş hala şeriat saçmalığı peşindeler. Kedimin sıçtığı bok daha değerli böyle heriflerden.

  5. Geldi gene sofuoğlu bu adamın adı hiç mi iyi yerde ve ya hayırlı bir sözde geçmez anasını satayım

  6. Motor_Fill_1969 on

    Boyle gerizekalılar dini yayıcaz djye insanları dinden soğuttujklarından haberleri varmı acaba?

  7. JealousAd5131 on

    evet, ikbal evinden hiç çıkmasaydı, okula gitmeseydi, sadece yanında bir erkek varken dışarı çıkma hakkı olsaydı, erkek zorladığı için evlenseydi bu olay yaşanmayacaktı.

  8. oatmilkveg on

    islam hassasiyetiyle yetistirilseydi simdi 60 yasinda otunun kili agarmis biriyle evli ve her gece tecavuze ugrayarak mutlu mesut yasiyor olurdu!

  9. Sad-Jellyfish-8261 on

    EĞER O KATİLİ AKIL HASTANESİNE BAĞLASALARDI O KIZLARLA HİÇ TANIŞMAYACAK VE ŞU AN HAYATTA OLACAKLARDI

  10. Young_Owl99 on

    Kendi ideolojisini pohpohlamak için en yanlış zaman. Bunlar işini de bilmiyor.

  11. MetehaN025 on

    Kendisi üniversitelere fuhuş yuvası demişti

    Kendisi akademisiyen olarak kendine göre ne oluyor acaba

  12. uniform_foxtrot on

    Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu: 🎣

    Sizler de balık.

  13. Suleyman619 on

    İslam hassasiyetini gördük ensar ve hiranur vakfı olaylarında

  14. Gullible-Voter on

    Hergün başka bir güzel örnekle Islam denen vahşi arap kültürünü bize tanıtan bunun gibi adamların değerini bilmemiz lazım.

  15. awgeezmensch on

    Bu adama sinirlenmeye hiiiç gerek yok, yıllardır ragebait yapıyor, muhtemelen para da kazanıyor. İtibar etmeyin bence gidin spor yapın. 🌈

  16. koray_3452 on

    Bu herifin kim olduğunu bilen birisi dediği tek bir kelimeyi bile ciddiye almaz. Erliği sever misiniz sevmez misiniz bilmem ama gidin bu yavşaklarla ilgili yaptığı videouyu izleyin sevmesenizde, gerçekten ciddiye alınacak tipler değiller.

  17. Impressive-Ad-8614 on

    Halki nasil manipule ederiz nasil kiskirtiriz amk cocuklari makarna yemeyi tekele bagladiniz aptal millete simdi hamur gibi sekillendirin durun

  18. UnderstandingCool574 on

    Ne alaka şimdi ya. Okula giderken sapık buna takılmaya başlamamış mi? Kızın ne suçu var? Din ile ne alakası var? Bide kızın okulunu değiştirmiş ailesi onun yüzünden.

    Herkesin başına gelebilecek birşey. Tesettürlü olsaydı yine bunlar olabilirdi. Kız hiç tek dışarı çıkmıyordu diye okudum biryerde. Ama 1x çıktığında yakalanmış. Dinimizde hiçbir yerde tek dışarı çıkılmaz diye bı kural yok bildiğim kadarıyla. Yani bu olayı dine bağlaması çok saçma.

  19. encscymz on

    İkbal kız olarak doğduğu için gömülseydi bu olay yaşanmayacaktı(!)

  20. RealisticMost on

    Çomarlar de zırlıyor, yok neymiş chp zihniyeti ülkeyi bu hale getirmiş. Reisleri elinden geleni yapıyormuş falan filan.

  21. İslam hassasiyeti ile yetiştirilmesi için cemaat yurtlarına yollanan erkek çocuklarının başına işler açanlara ne demeli? İnsan insandır, İslam koruyucu değildir, kaliteli eğitim koruyucudur.

  22. st1ckmanz on

    ebubekir inka hassasiyeti ile yetiştirlmiş olsaydı sik sik konuştuğu için tanrılara kurban edilmiş olurdu.

Leave A Reply