P4 pasticcio parte 2: Henrik Brandao Jönsson prende le distanze dagli acquisti di sesso

https://i.redd.it/3fr8knuor5td1.jpeg

di skreddarnsejernej

26 Comments

  1. Oavsett vad man tycker om sexköp så var han råd rätt så kasst med tanke på frågan dom fick. “Hur gör man när sexlivet inte riktigt funkar? Åk utomlands och köp sex” 🤔

  2. TurboSpermWhale on

    Baserat på det han sa lät det verkligen inte som att han tar avstånd från sexköp.👀

  3. Primarycore on

    Blir alltid mer drama när någon ger nån enstaka kommentar om sexköp än när tungt belastade seriemördare från kriminella gäng dyker upp i Sveriges Radio och får en massa positiv feedback av damerna i studion. Känns som deja vu.

  4. PlasticOk864 on

    Kvinnor ska få bestämma över sina egna kroppar!

    Nej nej inte så!!

  5. Äh stå bara för din åsikt. Tråkigt när ska alla ska tycka samma.

  6. Bruglodd on

    Otroligt vad snabbt allt gick, känns ju nästan som nåt slags årsbästa inom kategorin “Rejält klavertramp, utkastad ur offentligheten (bokstavligen talat i det här fallet), påföljande mediastorm, total pudel”. Tog väl inte mer än 3-4 timmar allt som allt?

    Blir spännande att se om han får bli kvar på DN som korre. Jag tippar på: Icke!

  7. sodihpro on

    Klart han måste ta avstånd, annars blir han ju utfryst och arbetalös.

    Den svenska modellen är den enda rätta modellen

  8. aliquise on

    Jag tycker det är dåligt i.o.m. att det bidrar till iden att det är ok att ta betalt för eller kräva arbete för sex.

  9. Forsaken-Link-5859 on

    Brandao gjorde bort sig, men Farah Abadi ännu mer. Istället för att det kunde blivit en intressant diskussion befäste hon bilden av SR som trång åsiktskorridor. Farah borde också be om ursäkt eller typ flytta till tv3, där kan hon diva sig bäst hon vill.

  10. Particular-Catch-229 on

    Konstigt att det blev så hysteriskt med tanke på att det är lagligt i just Danmark, Farah började skrika om moral och olagligheter

    Skulle själv aldrig köpa sex men är det lagligt så är det..

  11. Removable_speaker on

    “Jag har blivit hotad med sparken om jag inte tar avstånd från de jag sa och vill behålla jobbet”

  12. Alariken on

    Samma Public Service-radio som under alla år lät Lotta Bromé släcka sin bottenlösa törst för sexuellt ofredande på arbetsplatsen?
    Självklart är det viktigare för dem att nypa till när det är en vit man som yppar en tanke.
    Vänsterblivna i ett nötskal.

  13. Impressive-Form1431 on

    Hans svar på frågan var riktigt retarded.

    Jag har vid några tillfällen fått en brainfart tanke som jag sedan yttrat mig alldeles förhastat om innan jag riktigt tänkt igenom tanken. Antar att det möjligtvis skedde för honom här.

    Dock älskar folk häxtjakter för det får personer att känna sig moraliskt överlägsna och pekar ut andras fel för att dölja sina egna brister

  14. Cold_Figure8236 on

    Paolo har just lanserat en serie färdiga italienska rätter som heter Tingsrätten.

  15. FrontAd5564 on

    Imponerande hur mycket makt över censuren och samhällets konsensus feministerna har byggt över de senaste decennier.

    Toffel landet Sverige. 

  16. Att det där blev en kontroversiell grej till att börja med är så jävla mesigt att jag vill spy. Att folk stöttar den fullständigt rabiata reaktionen är ännu värre. Svenskar är verkligen världens sämsta befolkning. Dogmatiker ut i fingerspetsarna. Vi är verkligen det enda landet i världen med en sexköpslag och inget annat land i europa utan en sådan vill ha den även om vi självbelåtet försöker transportera den. Med detta som bakgrund blev ändå detta uttalande så kontroversiellt att en officiel ursäkt fodras vilket är helt jävla sjukt om man faktiskt tänker efter. Go ahead och downvota jävla töntar.

  17. NarniaWanderer on

    Detta var ju *en* persons subjektiva åsikt. Man måste få ha åsikter utan att bli vrålad på och utslängd. Varför kom programledaren inte med något bra motargument då? Vad händer nästa gång någon har en kontroversiell åsikt? Sätt honom på plats, absolut, men debattera åtminstone istället för att anta rollen som samtalsdiktator.

    Hon hade kunnat motivera (utöver att “det är olagligt”) varför hans åsikt är anskrämlig. Han fick ju inte ens tala till punkt innan hon skrek på honom.

    Till slut kommer det ju inte bli några debatter eller diskussioner alls, eftersom bara de som förhåller sig till en särskild åsiktskorridor får vara med och delta. Det är bara Ernst Kirschteigers pasta carbonara recept och vädret som får diskuteras. Kul.

    Detta är Sverige, inte någon diktatur. Här har vi både yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Kanske är det någonting som programledaren kan ha i åtanke till nästa gång.

  18. Är det här snubben som fick sin telefon/ kamera stulen av en motorcyklist när han var och rapporterade i Brasilien?

Leave A Reply