È così che biasimo la sua nazione e il suo popolo. Odiavo la mia stessa gente. Guardate questi commenti disgustosi, speravo che a nessuno fregasse davvero un cazzo di questo paese, spero di avere una possibilità e di uscire da questo posto di merda il prima possibile.

https://www.reddit.com/gallery/1fxqqj8

di Consistent-Fan7205

11 Comments

  1. bugrap09 on

    Ya gerçekten şunlarla aynı ülkede belki biriyle aynı binada aynı sınıfta olmak.. aminakoyayim böyle ülkenin şu olayla tüm orospucocuklarini gördüm

  2. Just_Veto on

    “Dur la, espiri yapayım da komik oli’m,” diye yazıldığını düşünüyorum bu yorumların. Empati abi, hani çok zor olmasa gerek lan. Hayatında hiç denememiş olsan bile “kötü bir şey bu galiba, yorum yapmasam daha iyi,” de mi diyemiyorsun? Beyninin hangi lobu eksik be?

  3. Sadece Turkiye ile alakali bir durum degil. 2015-16’dan beri suregelen cultural war denilen nanenin sagci ayagi her yerde boyle maalesef. Sosyal medya bagimlisi kucuk bir azinliklar ama cok gurultululer. Devlet birkacini yakalayip ibret-i alem olsun diye agir cezalar vermeli. Hatta isimlerini de aciklamali ki toplum tarafindan linc edilsinler. Tabi yine gidip yarrak kurek 4chan klonlarinda kadin cesedi paylasmaya devam ederler ama en azindan instagram gibi mainstream platformlardan uzak dururlar.

  4. NowWhereToRun on

    sineğe niye bokun kötü olduğunu anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, belli ki hayatlarında 31 şakaları ve gizli gizli izledikleri pornolar dışında bir şey görmemişler. zor zamanlardan geçiyoruz şu an önemsememiz gereken konu bu. ilgi manyağı ergenler veya ergen beyinlilerin dikkat kasmak için yazdıkları değil.

  5. Heybabe1798 on

    Lan orospu evlatları, kızların olayı o kadar travmatik bir olay ki uyuyamıyorum lan. Sanki başımda duruyor beni izliyor İkbal. Ruhsuz piçler sizi. Olm ne bu duysuzluk amk? Ne zamandır insanlar bu kadar çirkin anlamıyorum. Vallahi psikolojim battı ya. Semihinde olmayan kafasına sıçayım boktan mezarınada sokayım.

  6. ssvkt0137 on

    Abi en zorba bizim dimi abi piyanist bana bırak 🤣🤣 abi tır edit🤣😂 dikkat et kanka insta ortamı serttir 😉

    Bizim milletin suçluyu aklayip mağduru suçlamak gibi boktan bir alışkanlığı var maalesef.

    Birde hep reddite laf söylüyorlar ama en boktan kitle net Instagram kitlesidir

Leave A Reply