Dettagli: Mc-toppen è stato ospite a diverse feste di Åkesson

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/uppgifter-mc-toppen-var-gast-pa-flera-av-akessons-fester

di neocawa

6 Comments

  1. Jag tar tillbaka det jag skrev i en tråd för några dagar sedan, att det kanske inte är så konstigt att Jimmy inte hade koll på en gästs +1.

    Med det senaste avslöjandet ifrågasättar jag om vem som egentligen var +1, SD-kvinnan eller gängtoppen?

    Från artikeln:
    >**SD-ledaren Jimmie Åkesson hävdar att han bara är ”ytligt bekant” med den bröllopsgäst som har kopplingar till den kriminella mc-miljön. Men enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen i flera år gästat Åkessons privata fester.**

    >Åkesson har tidigare sagt att han bara är ytligt bekant med mannen, som var bjuden på bröllopet som respektive till gruppledaren Mattias Karlssons ex-fru.
    **Men enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen under flera år bjudits in till Jimmie Åkessons privata tillställningar. Bland annat har han varit gäst på SD-ledarens ”glitterfest” 2018. En SD-källa som Aftonbladet pratat med beskriver som en ”hierarki-fest” där endast de som fått Åkessons gillande är bjudna.** Aftonbladet har sökt Jimmie Åkesson som hänvisar till tidigare inlägg på plattformen X, där han bland annat skrivit att varken han eller frun känt till mannens bakgrund inom den kriminella mc-miljön.

    >**Men flera toppnamn inom Sverigedemokraterna samt partiets pressavdelning ska ha känt till bröllopsgästens gängkoppling. En av dem är SD:s gruppledaren Mattias Karlsson. Han säger sig däremot inte ha fört informationen vidare.**
    ”Jag har inte haft någon som helst kommunikation med Jimmie om hans gästlista eller om att jag relativt nyligen fick veta att min ex-partners nya partner, relativt nyligen, valt att inta en ledande position i en högst tvivelaktig organisation”, skrev Karlsson på X.
    Expo granskade mannens kopplingar till Sverigedemokraterna i juli och ställde då frågor till partiets pressavdelning. Inte heller dem ska ha berättat för partiledaren om kopplingen.

  2. Flixnett on

    Det hela är så galet. Tänk hur alla SDare gråter ut när det kommer fram att t.ex. en vårdare på anstalt har haft en relation med en kriminell. Men när en partiledare i Sveriges riksdag är vän med en gängkriminell ledare så är det bara ett misstag, ingen big deal, enligt SD-väljarna. Trots att det är tusen gånger värre, det är ju ett potentiellt direktinflytande över makten i Sverige. Utpressningsmöjligheter. Risk för läckande av hemliga uppgifter osv osv.

  3. Hur lätt är det att gå från att vara vanlig snubbe till att bli topp i kriminellt motorcykelgäng? Jag tänker på just tiden killen var gängtopp och att Åkesson “inte visste om det”. Uppenbarligen känner han ju honom sen flera år tillbaka.

  4. Content-Passage595 on

    Undrar hur det gick till rent praktiskt att bjuda in en gängtopp till ett bröllop. Jag tänker med bordsplacering tex, vilka vill man placera brevid?

  5. SuggestionProud3215 on

    Politiker och mc-gäng det är knappt någon skillnad egentligen. Kriminella hela bunten.

Leave A Reply