Nuovo rapporto: Comanche in aumento in Svezia

https://omni.se/ny-rapport-comanches-pa-framfart-i-sverige/a/73m9AK

di FlowersPaintings

12 Comments

  1. FlowersPaintings on

    Ny rapport: Comanches på framfart i Sverige

    >En ny rapport från researchföretaget Acta Publica slår fast att mc-gänget Comanches är på framfart i Sverige. Det rapporterar TV4 Nyheterna.
    >
    >Gänget, som klassas som kriminellt av den svenska polisen, är sedan tidigare ett av de ledande nätverken i Danmark, skriver kanalen.
    >
    >Jimmie Åkesson har fått hård kritik sedan Robert Hedarv, så kallad president i Comanches, varit gäst på SD-ledarens bröllop. I en intervju i P1 Morgon på tisdagen uppgav Åkesson att han inte uppmärksammats av partiet om kopplingarna mellan Hedarv och det kriminella gänget, och att det enbart är en ”ytlig bekantskap”.
    >
    >Antalet medlemmar i Comanches i Sverige beräknas vara mellan 20 och 25 personer.

  2. ingeniouspleb on

    Är det ett MC GÄNG eller ett INVANDRAR MC GÄNG?

    Stor skillnad enligt våra svenska politiker

  3. “Antalet medlemmar i Sverige beräknas vara mellan 25-30 personer”

    Sverige har ca 14.000 personer aktiva i kriminella gäng. 62.000 personer som antingen själva är aktiva eller har koppling till kriminella gäng (oklart om Åkesson räknas in där).

    Gängkriminella får gärna skickas till arbetsläger på svalbard oavsett etnisk bakgrund imo.

    Med det sagt, skriker man sig hes över Comanches Sverige just nu så gör man det sannolikt p.g.a politisk opportunism. “Organisationen” (i Sverige) är nästan helt irrelevant.

  4. baeverkanyl on

    Man kan ju fråga sig vad Hedarv hört Åkesson säga under någon blöt fest i den senares trädgård, kan det vara så att han har kompromat på Åkesson? Vad sjunger Åkesson när han fått för mycket under västen?

  5. Fancy_Particular7521 on

    Ibland blir jag lite ledsen att jag inte bor i Singapore eller någon annan fascitoid stat, där hade man bara burat in dom här killarna och slutat fundera på den saken.

  6. wastedlifestyle on

    Absolut ingen brydde sig om denna frammarsch förrän presidenten gick på bröllop.

  7. Garlicmoonshine on

    Inte konstigt. Sverige har ju visat sig va ett paradis för kriminella.
    Låga straff, hög omsättning. Samt partier som vurmar för ännu lägre straff. Bara rösta på dom om du är kriminell.

    Polisen lägger ner många brott också. Inbrott även med otaligt mycket bevisning (tänkte på vad GW berättade i tv om hur någon i hans släckt fick inbrott)

    Man kan bidragsfuska sig till mycket pengar eller starta assistantbolag för en eller två brukare, sen fuska och lägger till brukare som inte existerar, för att håva in enorma belopp av våra pengar som hade kunnat gå till sånt vi behöver istället.

  8. CaptainZbi on

    Det är spännande hur nerduttat inlägg som detta blir, men när det kommer till Sossar, Moderater, Minoriteter och annat så är det inte samma sak, bara en liten observation jag gjort.

Leave A Reply