Ciao, ho una ragazza. Ha scritto un account per se stesso e, se non gli invia un nudo, esporrà a tutti il ​​numero di telefono, le informazioni personali, ecc. del mio amico, come la pagina di confessione della sua scuola, i gruppi su Telegram, Barış Reusa, ecc. . Anche se non lo farà, verrà smascherato. Possiede un canale su Telegram, penso che sia uno di questi elementi virtuali. Per favore aiutatemi, cosa dovremmo fare?

https://www.reddit.com/gallery/1fz90w7

di Few-Affect-4129

18 Comments

  1. Bestat999 on

    Savcılığa verin. Ayrıca niye sansürlüyorsunuz herkes görsün kim olduğunu.

  2. JealousAd5131 on

    phishing olabilir. sizi korkutmak isteyenlerden asla korkmayın. polise gidin, asıl siz onları korkutun. engelleyin. kızı arayan olursa ses kaydına almaya başlayın ve diyin ki: “bu konuşmayı ses kaydına alıyorum, eğer beni tekrar ararsanız tck 123’ten şikayetçi olacağım.” aynısını mesajlar için de yapın. ayrıca gece saatlerinde aranmak, sizin onu uyarmadan şikayet edebilme hakkını verir. siz onlardan korkmayın, onlar sizden korksun.

  3. SweatyPeacy on

    Öncelikle sansürsüz görelim arkadaşı ek olarak dava açın endişelenmeyin nude atmayın numaranızı atsa ne olacak adresinizi bilse ne olacak evet bilmemeli atmamalı ama kendinizi sıkıntıya düşürüp büyük hatalara düşmeyin kesinlikle, kimseye hiçbir şey yapamaz

  4. Gust_idk on

    Şu anda polis bu şerefsizlere yönelik bir operasyon yapıyor diye biliyorum, şikayette bulunun.

  5. kenanc15 on

    Arkadaşının elinde fotosu yoksa bi sikim olmaz git şikayet et adresi bilse ne olacak gidip nude atmayın yeter

  6. Acrobatic_Train1007 on

    Serefsizin hesabini ozelden atar misin evine 65 yemek siparisi gelince ne yapicak acaba pic

  7. selamunaleykumogul on

    Bunlar küçük çocuk oluyor genelde merak etmeyin fazla ileri gidemez

  8. bachdidnothingwrong on

    Kız arkadaşın 18’den küçükse FBI, interpol ne varsa çocuklara yönelik cinsel suçlardan bildirin online olarak. Sonra uğraşsın dursun bu gerizekalı.

  9. Nude atarsan bu sefer onunla şantaj yapıp daha fazlasını istiyecek. Şikayet et engelle vb.

  10. EmrecanSh on

    Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama şundan eminim: Eğer birisi sizi tehdit ediyorsa, istediğinizi verince başka şeylerle de tehdit eder. Nude istemiş. Yarın nudelarla tehdit edip sanal seks ister. Onu da verince sanal seks videosuyla tehdit edip yüz yüze tanışmaya götürür. Bunun sonu yok, iş köleliğe gider. Ne yapacaksa yapsın, zaten kayıp bilin. Boş yere kızın kendisine olan saygısını örselemeye gerek yok. Hoş, ben yine de bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

  11. Seiraknid on

    ne yazık ki panel siteleri yüzünden bir çok insanın aile bilgileri, telefon numarası, tc si, ikametgahı vb bir çok şeyi ifşalandı kesinlikle nude atmak gibi bir hata yapmasın bu sefer attığı fotoğrafları kullanıp para yada video tarzı şeyler isterler ayrıca zaten bilgileri ifşa olduğu için bulmak isteyenler çok zorlanmadan bulabilir ve fotoğraflardan anladığım kadarıyla tehdit ettiği şeyler sadece bu tc, oturduğu yer, telefon numarası vb gibi şeyler o yüzden paylaşsa bile bir zararı olmaz

  12. Keşke sansürlemeseydin. Hangi piçmiş bilirdik en azından

  13. Relevant_Yoghurt_755 on

    Böyle bir ucubelik olabilir mi bi de barış reus kim amk abazaların tanrısı falan mı tüm abazalar ona tapıyor

  14. YoshidaShouyo on

    Nasıl bir tarikat lan bunlar? Amına koydumun interneti iyice çekilmez bir hal almış. Ulan gerçek hayattan kaçmak için internete giriyor insanlar burada da böyle abuk subuk aptal saptal orospu evlatları çıkıyor karşına. Nefes alacak yer kalmamış. Dışarısı ayrı manyak kaynıyor, interneti ayrı manyak. Yani… Hepinizin ırkını ırzını sikeyim be birader.

Leave A Reply