Haber

Amici, voglio buone notizie, malediciamo il governo, diciamo che non esiste un ordine statale e che i meccanismi non funzionano, elenchiamo i femminicidi, le frodi stradali, il collasso morale, il terrorismo e tutte le altre cose negative, ma le ignoriamo leggi precise del governo, è una legge incredibilmente importante, incredibilmente critica. Questa è una grande legge che arriverà come una medicina in questi giorni difficili.

Scherzi a parte, la brocca usata nei locali dove si bevono alcolici (per esempio per la Sangria) non può essere usata per portare nuovamente l’acqua, anche se lavata. I bicchieri da acqua, ideali per Churchill, non possono essere riutilizzati se vengono utilizzati per i cocktail. Abbiamo un governo che sta pensando a questo.

"Non mescolarlo con l’alcol, va bene." Avvertimento preliminare per coloro che grideranno: “Che cosa ti importa dopo il lavaggio?” Cosa ci fa comunque una persona con tale sensibilità nei locali dove si bevono alcolici?

Mentre X e tutti i social media elencano una per una le persone che hanno commesso crimini su Discord e creano elenchi, il governo, che ha preso una decisione ridicola chiudendo completamente Discord, sta esaminando questioni così banali e dedicando molto tempo su questo sono davvero sconvolto.

Alkollü mekanlarda alkol için kullanılmış BÜTÜN ürünler, yalnızca alkollü içecek servisinde kullanılabilecek
byu/trumpisnotagay inTurkey



di trumpisnotagay

8 Comments

  1. SadKey5228 on

    Tam olarak iyi yanı ne anlamadım (Alkolü sadece evimde içiyorum)?

  2. PlusIndication8386 on

    Bence bu düzenleme sayesinde bazı insanlar rahatlayacak. Bazen evdeki su bardağında bira veya şarap içmişimdir diye o bardaklardan birşey içmeyen arkadaşlarım oldu. Yani öyle gerici veya aşırı dinci insanlar değiller ama belki de alkole karşı küçüklükten beri bir tiksindirme propagandası etkisinde kalmışlar. Ovalayarak yıkadım makinede yıkadım da desem kabul ettiremedim.

    Ya empati yapmaya çalışıyorum. Mesela bu insanlar alkolü bok gibi bişey olarak nitelendiriyor. Gerçekten böyle söyleyenler de oldu. İyi tamam o zaman birisi gitsin bi bardağa sıçsın. Sonra ben diyim ki ama bu bardağı yıkadık biz. İçer misin? İçmek ister misin? Veya bok olmasın tamam mesela bi bardağa cıva koydum diyelim, kimyacıyım. Sonra dedim ki ben bunu makinede temizledim hiç cıva kalmamıştır. O bardaktan su içer misin?

    Herkesin bakış açısı ve değerleri farklı. Orta yol bulmak en güzeli. Bu düzenlemenin umarım mekan sahipleri açısından çok bir etkisi yoktur.

  3. colonel_itchyballs on

    kim takip edcek ki bu uygulamayi hala tekelden icki alabilioz 10 dan sonra

  4. 16177880 on

    Damacanaya hallenilen ülkede başka dert kalmamış gibi uğraştıkları şeye bak.

  5. Köftecide domuz eti yedirmeye bir düzenleme yok tabi, kendi adamları yapınca din büküyolar.

  6. pogacaci on

    Ben haberden tam olarak bunu anlamadım. Sanki alkollü içki markalarının logolu eşantiyon bardak, fıçı, sürahi vs. şeyleri sadece alkollü içki servisinde kullanılabilecek gibi anlaşılıyor. Logosuz ve daha önce içki servisinde kullanılmış bardakların farklı kullanımlarına bir kısıtlama görmedim haberde.

    Zaten alkol antiseptik/temizleme aracı olarak kullanılabiliyor. %5 alkol içeren bira değmiş bardağın kullanılamayıp %70+ alkol ile temizlenen ürünlerin kullanılabilmesi garip olurdu.

Leave A Reply