10 Comments

  1. ColdArticle on

    Saf insanlar iyi niyet arıyorlar. İyi niyetleri falan yok. İki taraflı kazanç sağlanıyor. Protestolar sabote ediliyor ve unutturuluyor diğer tarafta bilinirliğini arttırıp kök salıyorlar.

    Millet ne derdinde bunlar ne derdinde. Ä°zin vermeyeceksin iÅŸte.

  2. TranonRasin on

    Bunlar nereden çıktı gidecek başka şehir kalmadı mı

  3. skyfallingcrucial on

    yorumlara sloganı savunmak için gelenlere hiçbir şey söylemeyin ve profillerinde gezin bakalım geçmişte neler yazmışlar, neleri savunmuşlar 😀

  4. cade_skywalker_404 on

    Güzel bir ÅŸey söylediyse biz ona sahip çıkarız, o zaman ebu bekir el-baÄŸdadinin de güzel bir sözü vardır ona da sahip çıkın (IŞİD’i de PKK’yı da sikeyim)

  5. kankadir94 on

    Kadın bizle aynı düşünüyorsa fikri deÄŸerlidir vol5123, bura yeri deÄŸil deyip alandan uzaklaÅŸtırmak pek baskıcı duruyor. “Sieg heil” diye almanya’da dolansam herkes bana nazi der, içeri bile atarlar. Çünkü bu sözler sadece zaferi kutlayan sözler deÄŸil, baÄŸlamda bir anlamı var.

  6. tunabutnofish on

    Bir eylemde de kürtçülük yırtık dondan çıkar gibi araya kaynaşmasın ya. Keşke kızın dediğini daha iyi ifade edebilecek birileri olsaymış.

  7. Puzzleheaded_Sail729 on

    Aptal saptal pkk sloganlarını sokakta kullanmayı marifet sanan kerizlerle dolu sokaklar

  8. MahmoudAns on

    Bu bence taktikten ibaret, her haklı protestonun içine yalandan “sözde” LGBT ve PKK’lı provokatör yollayıp sonra bakın bunlar pkklı bunlar lpg diyip kendilerini haklı çıkarıp olayı üstlerinden atıyorlar. Bu bildiÄŸin sabotaj ve trolleme.

  9. Unrealrun on

    irannda, genç bi kadının başörtüsü yüzünden rejim tarafından öldürülmesinden sonra baÅŸlayan gösterilerde iranlı kadınların farsca olan bagırdıkları “jin jiyan azadi” (kadın, yaÅŸam, ögürlük) lafının neyi rahatsız ediyormuÅŸ sizi?

Leave A Reply