E come stanno i tuoi genitori?

https://i.redd.it/rj2kaigt9wtd1.jpeg

di p0megranate13

9 Comments

  1. The_jaan on

    Můj táta si naštěstí kontroluje zdroje a dokud mu to v hospodě nepotvrděj tak ničemu nevěří.

  2. SolidSnakeCZE on

    Vždycky mě zajímalo kdy nastane ten okamžik a člověku “přepne” a začne věřit takovým kravinám, bez toho aby použil selský rozum, nebo si informaci ověřil i jinde.

  3. uDudyBezDudy on

    Krystaly, alternativni medicina, ancient pyramidy… soucitim s tebou bratře. Je to pain, a to mají titul ffs. Nikdo není safe

  4. DefenestrationPraha on

    Nevím o nikom, kdo by prodělal tenhleten obrat. Ti lidi, kteří dneska žerou řetězové e-maily a věří na píčoviny na internetu – ti dřív kupovali léčebné krystaly, pí-vodu a četli barevné časopisy plné odhalených staroegyptských tajemství.

  5. spitfire-haga on

    Moji rodiče jsou naštěstí v těhle věcech gramotní, oba dva se zajímají o aktuální dění a s internetem a zdroji umí pracovat naprosto přirozeně. Prarodiče jsou na tom trochu hůř, ale na to že jim bude k 80, tak jsou pořád hodně rozumní – na facebooku sdílejí spíš takové ty nostalgické hovadiny, ale zblbnout nějakými hoaxy se nenechali.

    Ale znám dost lidí ve věku klidně 30 – 50, kteří tyhle kraviny žerou. Ono to není ani tak o věku, jako spíš o ochotě trochu přemýšlet a o věci kolem sebe se zajímat.

  6. Opening-Fox2103 on

    Máma na netu hraje karty a otec kouká max na mail, protože raději chodí na pivo. Ohledně tohoto, tak asi ok.

  7. AlcatorSK on

    Moji (73+) mají problém akceptovat existenci transrodových osob a nelíbí se jim manželství pro všechny, ale jinak dost v pohodě.

    Však ona je jejich lesbická vnučka probudí, až je pozve na svou svatbu 🙂

  8. RPisBack on

    Je to prostě kyvadlo. Po tom kolik se lhalo v mainstreamu posledních letech to v lidech přeplo a místo, aby zcela logicky byli skeptičtí vůči všemu a sami si ověřovali věci tak začli věřit, že vše co říká mainstream je lež, a vše co říkaj lidi na netu v idiotskych skupinach je pravda 🙂 Smutné. A nevím jaké je řešení.

    Myslím, že prostě nekteří lidé nemají mentální kapacitu na to, aby logicky uvažovali a ověřovali a potřebují nějaký zdroj kterému budou slepě věřit.

  9. Medard227 on

    Moj dedo bol STBak takze moj foter bol jeden z OG retardov co tieto sracky sirili este ked ludom nejebalo. Moja mama je normalna a kokotiny sa jej daju lahko vyvratit ked aj na nejaku naleti.

Leave A Reply