19 Comments

  1. Thorunthorbasi on

    Kararsızlar %31
    CHP % 22
    APK %21

    Kararsızlık belirsizlik demektir. Şu anda zaten ülkeyi belirsizlik yönetiyor. İlginç bir durum

  2. Superb_Performer8729 on

    Çünkü hepsi danışıklı dövüş içinde biride demiyor lan biz ne bok yiyoruz.

  3. Caosunium on

    Kararsızların çoğu maalesef genelde AKPye veriyor

  4. blobredditor on

    kararsızlar partisininçok severim inş seçimi kazanır

  5. judasz911 on

    Son seçimden sonra anketlere hala inanlar sayesinde bugünlerde bile yüzümüz gülüyor hahahahahs

  6. Sea-Dragonfly-5216 on

    Halk demek ki gerçekten uyanıyor. Bu siyasi sistemin sadece oligarkları koruyup yoksulları yapay gündemlerle oyalama üzerine kurulu bir mizansen olduğunu halk çözmeye başlamış.

  7. coolshibro on

    CHP, yıllardır AKP’nin ekmeğine yağ sürdü. Bu 2002 seçimlerinden beri açıkça görülüyor. Laik sistemi abartılı şekilde uygulayarak (başörtüsü yasağı mesela) hata yaptılar. Birçok Avrupa ülkesinde bile böyle yasaklar yoktu, ancak Türkiye’de okullarda insanların başörtülerini çıkarmaları için zorlanmaları, AKP’nin yükselmesinde etkili oldu. Benin annanem bile başörtülu, ve koyu Atatürkçü. Ozamanlar bile o bikmisti ve AKPye oy verdi. Kadin bir eglenci yerine gitmek istiyor, yok efendim iceriye alamayiz esarp yuzunden. Kemal Kılıçdaroğlu leblesi geldi, 13 seçim kaybetti ve şimdi özel var basimizda o bile zaman zaman mantıklı, zaman zaman da anlamsız konuşmalar yapıyor. Dünyada hangi ülke olursa olsun, şu noktada CHP’nin %70’in üzerinde oy alması, AKP’nin ise %1 bile almaması gerekirdi. Halkin çoğu cahil, ancak düzgün siyasi partiler de yokki

  8. Hour_Ad5398 on

    Millet bu kadar kararsız olmasından kötü bir şeymiş gibi bahsediyor ancak aslında iyi bir şey. Hiçbir partiden bir bok olmayacağını en azından bilinçaltlarında anlamışlar ki kararsız kalıyorlar

  9. Iboss1990 on

    Chp ÅŸimdi dem hdp pkk nefret etse oyum chp ye. Ama yapmiyor onun icin chp vatan hayinidir.

  10. Lodos157 on

    Memleket Partisinin eriyip gitmesini izlemek oldukça üzücüydü. Zafer partisi tek kemalist sağ parti ise, Memleket de tek kemalist merkez sol partiydi..

  11. Face_Electronic on

    Oy kullanmam diyen kardeşler. 🫡🫡🫡

  12. ShitassAintOverYet on

    Kararsızların hangi partiye oy verdiği ve hangi partiler arasında kaldığı sorulmadıkça çok anlamsız oluyor anketler.

    Ben uzun zamandır CHP ve TÄ°P arasındaydım, ÅŸu ayaÄŸa kalkma mevzusu ile vekil sokabilecekleri her durumda TÄ°P’e oy vermeye daha yeni karar verdim.

    Benim gibi yeri belli ama partisi tam belli olmayanlar var, hep kararsızım deyip ampule yapıştıran var, oy vermeyecekler var, tek bir parti ile hiç oy vermemek arasında olan var. Anket şirketleri bunu izah etmeli.

  13. Interstellar5523 on

    dik dur eğilme kararsızlar partisi eğilme 

  14. 34methylendioxy on

    Kılıçdaroğlu oldukça sonunda gidip Erdoğana oy verecekler

  15. Eggplantcake on

    Buraya biraz önce atılan SONAR’ın anketinde de aynı ÅŸekilde kararsızlar en fazlaydı lol. Demek ki doÄŸru cidden. Büyük bir kısmı seçim yaklaÅŸtıkça ama yine akp’ye basacaklar bir ÅŸekilde ikna edilip hep böyle oldu bu ÅŸimdiye kadar. Yine de yerel seçimdeki gibi olursa ve yeterli miktarda kararsız sandığa gitmezse chp alabilir.

Leave A Reply