Sindacato di polizia: La lotta contro le bande potrebbe essere stata danneggiata

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eMqPn4/polisfacket-kampen-mot-gangen-kan-ha-skadats

di Kindly-Captain-1843

5 Comments

  1. ElNakedo on

    Skulle ju vara gött om detta är det som får Åkesson att ge upp och lämna politiken och SD kollapsar i intern maktstrid. Men tyvärr lär det inte ses som ett problem för deras kärnväljare och Åkesson lär inte lämna partiet än på 40 år.

  2. Hiplobbe on

    Tysta var dom när Sveriges största parti åkte dit på lotteriskandal där man använde sig av tveksamma tredjepart call centers.

    (självklart är det ju under all kritik att kriminella var på JÅs bröllop)

    EDIT: För er som menar att det är stor skillnad för s-lotterna inte var kopplade till gängkriminalitet. [https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flera-gangkriminella-kopplas-till-bolag-som-salde-s-lotter](https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flera-gangkriminella-kopplas-till-bolag-som-salde-s-lotter)

  3. Garlicmoonshine on

    “Kan det skada kampen mot de kriminella gängen att en ledare var pÃ¥ bröllopet?

    – Det tror jag absolut att det kan skada, säger von Sydow.

    Vad tror du era medlemmar som arbetar ute på fältet tycker?

    – Jag är helt övertygad om att man reagerar pÃ¥ detta”

    Alltså _tror kan skada_ eller _jag är helt övertygad om_

    Nyckel ord som berättar att ingenting finns att se här. Allting är spekulationer.

    Nånting rent konkret och mätbart som förstör kampen mot brottslighet rent allmänt, är ju hur fotboja används på helgen men inte vardagar.

  4. Jag tycker granskningarna har varit bra och även den djupdykande rapporten om vilka kopplingar partierna hade med MC-gängen. Man bör kräva att partierna, speciellt SD gör upp om detta om man skall fortsätta ett samarbete.

    Men detta känns lite som en politiskt inlägg av en röd tidning som intervjuar en förmodat röd fack-representant som spekulerar ganska hårt för att försöka skada SD.

  5. Balkongsittaren on

    Random polis pÃ¥ gatan: “jomenserru Jimmie är polare med gängkriminella, sÃ¥ nu slutar jag anstränga mig.” <— saker som aldrig hänt.

Leave A Reply