SD ritira le proposte di legislazione speciale per le bande criminali

https://www.dn.se/direkt/2024-10-11/sd-drar-tillbaka-forslag-om-sarlagstiftning-for-gangkriminella/

di KonserveradMelon

7 Comments

  1. KonserveradMelon on

    I en motion till riksdagen under den allmänna motionstiden lämnade fyra sverigedemokrater, Richard Jomshof, Adam Marttinen, Pontus Andersson Garpvall och Katja Nyberg, in en motion om särlagstiftning för gängkriminella.

    Motionen innehöll 43 yrkanden, eller förslag. Ett förslag är ett totalt förbud för gängkriminella att arbeta inom politiska partiers eller politiska partiers dotterbolag.

    Under torsdagen drogs motionen tillbaka. Expressens avslöjande om att en av Jimmie Åkessons bröllopsgäster är ledande inom ett mc-gäng har inte med saken att göra, enligt Pontus Andersson Garpvall.

    Han säger att anledningen att motionen dras tillbaka är att man vill inkludera förslagen  i regeringsförhandlingar i stället.

    – Det är en motion som vi står för, men som vi hanterar på ett annat sätt än innan, säger han.

  2. Peter-Pair on

    Vilken icke-nyhet? Motioner leder i princip aldrig till någonting, så om de verkligen vill få igenom det så bör de ta det genom regeringen, som de säger.

    MP och V lämnade nyligen in motioner om att stoppa lagförslaget om att sluta ge medborgarskap till grovt kriminella – var är ramaskriet? Motionerna ledde sÃ¥klart inte till nÃ¥gonting för regeringen + SD har majoritet.

    Motioner är enbart symbolpolitik och alla vet det.

    SD som är regeringens stödparti borde dock sluta slösa tid på motioner och förhandla med regeringen direkt istället.

    Motionen las förövrigt för mindre än en vecka sedan – alltsÃ¥ efter skandalen redan hade uppdagats.

  3. AuthorizedShitPoster on

    Det är inte längre en marionettregering som tar order från Åkesson, utan ett SD som tar order från Hells Angels. Vilken utveckling.

  4. >Under torsdagen drogs motionen tillbaka. Expressens avslöjande om att en av Jimmie Åkessons bröllopsgäster är ledande inom ett mc-gäng har inte med saken att göra, enligt Pontus Andersson Garpvall.

    Jo tjena och jultomten finns på riktigt också

  5. Ser ju inte snyggt ut med en sån här lag när ens partiledare själv fastnar med kuken i kakburken.

  6. hedvigOnline on

    Röstar man på SD i nästa val är man *för* fortsatt gängkriminalitet i Sverige, det kan man fan inte säga emot längre. Jävla losers.

  7. punk1917 on

    Så jävla genomskinligt. Är SD köpta eller har MC-gänget hållhakar på Åkesson?

Leave A Reply