Oggi ho ricevuto una email molto interessante. A volte mi sorprende che continui a provarci.

https://www.reddit.com/gallery/1g1iekd

di Mission_Union9584

20 Comments

  1. Informal_Scarcity747 on

    Protože se furt najde dost neurotiků, kteří se leknou, pak nemyslí jasně, a chtějí to řešit, a sice teď hned. Věří, že mají problém, a chtějí, aby ten problém odešel.

    Dovedu si to představit, že na tohle budou náchylní lidé, kteří měli autoritářské rodiče, kteří je trestali za každé sebemenší provinění. A pak jsou z nich v dospělosti uzlíčky nervů, kteří jsou hypercitliví vůči problémům – jejich nemesis je věta “máš průser”. Sevře se jim žaludek a jejich první instinkt je si toho, co se na ně zlobí, začít usmiřovat a zavděčit se mu – tj. v tomhle případě se podvodníkovi obratem ozvat ježiš, co se děje, to mě mrzí, jak to můžu napravit.

    A vzhledem k třeba přístupu k fyzickým trestům tady v Čechách, tak si myslím, že takových lidí mezi námi nebude vůbec málo; i já pár takových neurotiků osobně poznal.

  2. AzraelTheSaviour on

    Proč to furt zkouší…

    protože to funguje. Moje teta si takhle napůjčovala od lichvářů a nebankovních společností 200k a to pak přeposlala nějakému Turkovi (národností), protože jí říkal jak ji miluje a jak s ní chce žít, a že je doktor teď v Izraeli, ale že až se vrátí domů (do ČR) tak pro ni přijede a odveze si ji domů.

  3. No_Palpitation_9045 on

    Nedá se tam získat stáž? Národní centrum pro analýzu pornografie zní jako zajímavá pracovní zkušenost… ofc se ptám pro kámoše.

  4. Furt je dost nepoučitelných hlupáků, kteří jim na to skočí.

  5. Protoze jsou mezi nami desitky procent lidi, kteri maji hodne podprumernou inteligenci a sem tam jim nekdo ten svuj (treba) invalidni duchod posle.

  6. Na někoho s takovým fontech bych to byl zkoušel 24/7, jednou to určitě zabere.

  7. Píše že je ředitel a v podpisu má náměstek ředitele. No radši bych tam šel, můžou ti zabavit třeba i obsah lednice a zatknout psa jako tvého spolupachatele. Na to mají pravomoci.

  8. Bacha na otevírání takovýchto PDF, i PDF může být nositelem viru.

  9. Úplně nejvíc nedůvěryhodný na tom je, že jim to nejspíš napsal nějakej ChatGPT, co má výrazně lepší sloh než průměrnej policajt.

Leave A Reply