La Gen Z avanza richieste severe ai datori di lavoro: “Nessuna sorpresa”

https://www.realtid.se/karriar-ledarskap/gen-z-staller-tuffa-krav-pa-arbetsgivare-ingen-overraskning/

di Cohacq

7 Comments

  1. TurboSpermWhale on

    > Generation Z sätter enligt Katz gränser, vilket ofta irriterar äldre generationer.  

    Stackars arbetsgivare, säger arbetssäljarna nej till att jobba över utan ersättning? Hur ska det gå om man måste börja betala för det man får? :’(

    Edit: Det här är ju även jävligt sorgligt:

    > För att möta kraven har det blivit allt vanligare att företag erbjuder personalförmåner kopplade till psykisk hälsa, till exempel tillgång till terapi.

    Kunde man kanske inte se över sin arbetskultur istället så att folk inte behöver hamna i en situation där de behöver gå i terapi för att palla med vardagen?

  2. SendMeNudesThough on

    Tråkigt då att facken tappar medlemmar och försvagas. Vill man ha någonting som arbetare så räcker det ju inte att bara vara kräsna. Man får organisera sig och driva frågor som förbättrar vilkoren.

  3. thepublicsphere on

    > Gen Z prioriterar balans och psykisk hälsa och detta avspeglar sig i arbetslivet.

    Det låter ju som att gen z borde driva ställena, då kanske arbetsmiljön skulle vara hållbar att jobba i tills man är 70+.

  4. BanverketSE on

    60 år i övertid för slavlön är fan inget värdigt liv

  5. r6CD4MJBrqHc7P9b on

    Det låter visserligen bra, men fan vad jobbiga de är att arbeta med. Ska ta allting som en förolämpning och börja tjafsa. Visst att vi som är något äldre är för mesiga med att byta arbetsgivare, men vad fan. Man kan inte slå bakut för allting…

Leave A Reply