Non sono riuscito a trovare alcuna fonte diversa dal video di YouTube. Non posso condividere la fonte, ma ci sono video dell’incidente, posso condividere il collegamento se i mod lo desiderano.



https://v.redd.it/3jjhi5jxxjud1

di hereforstalk

2 Comments

  1. hereforstalk on

    Kasıtlı olduğunu düşünmeye başladığım bu durumun sebeplerini tahmin etmek de zor değil. Ancak daha ne kadar böyle devam edecek?

    Tecavüz girişiminde bulunan şerefsizler ayağım taşa değdi kadının üzerine düştüm diyor ve ciddiye alınıyor, akıl sağlığı bozuk onlarca binlerce insan sokaklarda polislere, sivillere terör estiriyor. Yapılacağı varsa da olay olup bittikten sonra yapılıyor, o da yarım yamalak bir biçimde. Olan olduktan sonra sen suçluya çöp poşeti de giydirsen, köpek toplama aracına da bindirsen, bagaja da sıkıştırsan olanı geri alamazsın maalesef.

    Şahsen ben, ailemin akıbetlerini düşünmeden, huzursuzlanmadan bir gün geçiremez oldum. Sürekli en sıradan meşgul olabileceği durumunda bile anneme, kardeşime ulaşamasam hemen telaşa girmeye başladım.

  2. Icy-Macaroon1070 on

    Anayasa değiştirmek için feto ile yatmış

    Değişen rejime çökmek için darbe tiyatrosu çevirmiş ki feto kesinlikle içinde ama onlar bile hazırlıksız yakalandı

    Bir siyasetçinin gene koltuğa çökmek için neler yapabileceğini göreceğiz. Erdo çıkarları dışında değerleri olmayan bir şahıs. Milyonları öldürmesi gerekiyorsa onu da yapar yeter ki kendi ailesine birşey olmasın ve cebi para dolsun.

Leave A Reply