Allora ero solo un ragazzino, non conosco le accuse che circolavano tra l’opinione pubblica, posso solo imparare qualcosa dalle limitate informazioni forniteci dai media. Ad esempio, i documenti che documentavano il nostro piano per una possibile guerra in Grecia, organizzato in 11 anni, sono stati rubati? Più di 800 dei nostri soldati furono martirizzati a causa del furto di queste e altre informazioni simili, ecc. Aspetto i vostri commenti, fratelli.

https://i.redd.it/84k93ulzfkud1.jpeg

di sokucutim

8 Comments

  1. mahcuptilki on

    Yunanistan konusu, meselenin ciddiyetinin anlaşılması açısından verilen bir örnek olabilir. Doğruluğu hakkında hiçbir fikrim yok ve bu hükümet değişmeden öğrenmemize de imkan yok. Ama birçok alanda büyük kayıplar yaşadığımız bir gerçek.

    Zaten bi odanın adı neden “kozmik” olur? Belli ki girilmesin diye. Girildiyse de artık geçmiş olsun kozmik odasına girilen ülkeye.

  2. Cumhuriyet tarihinin değil hatta Türk tarihinin en büyük vatan hainliğidir Orhun yazıtlarına bile yazılabilir bu olay, Türkiye’nin her hangi bir savaş durumunda çizmiş olduğu planlar, askeri planları ve devlet bütünlüğünün esası satılmıştır yani bu belgeleri feto Yunanistan’a ve ABD’ye sattı ve çok az konuşuldu bu konu

  3. KaizenGT on

    Devletin gizli deposu, personeli, planı ne varsa hepsinin ifşa olmasıdır.

  4. LowCranberry180 on

    Fetöcüler devlete ait gizli ne varsa herkese ifşa etti. Ve bu demokrasi diye yutturulmaya çalışıldı.

  5. architecTiger on

    FETÖ+RETÖ elele ülkeye çöküp, en gizli güvenlik sırlarına kadar herseyini sattılar. Bir kez bile olsa AKPye oy vermiş herkes bu vatan hainliğine ortaktır, unutmayın, unutturmayın…

  6. AdhesivenessFew9090 on

    Devlet işgal ile çökertildiği taktirde, gerilla örgütünü kuracak kişiler ve, işgalcilerle nasıl savaşılacağı bu odada kayıt altındaydı.

  7. inflamesc on

    Sadece bu degil, 2005den sonrasinda yasananlar ulkenin kokune dinamit koyulmus gibiydi.
    Ergenekon ve balyozla birlikte akepeliler ulkeye karsi tavir alip, degerli fetullah hocalari ve kurtlerle birlikte ulkenin butun degerlerine saldirdilar.
    O donemde tasfiye ettikleri Turk Milletinin askeriyedeki yerlerini, kendi hocalarinin picleriyle doldurdu. Akepe ve recep biz bu davanin savcisiyiz diye demecler veriyorlardi. Fetullah hocqlariyla birlikte suan vatan haini olarak yargilanmayi birak, dinci ve cahil kesim sagolsun devleti ellerinde tutmayi basardilar. Akepeyi ve inandigi dinlerini hic bir zaman desteklemeyecegimin temel tasiydi ergenekon ve balyoz dvalarinda Turk komutanlarinin yargilanmasi.

Leave A Reply